Afsluiter cultuurseizoen - Martha!Tentatief - Ne Merel op nen Tak

Deze informatie is niet meer actueel!
THEATER/MUZIEK - Begin 2015 besloten Johan Petit en David Bovée (Think of One en S.W.A.N.) om samen een voorstelling te maken. Eind 2015 besliste David om te verhuizen naar Sao Paolo. Voor altijd. Vanuit Sao Paolo stuurde David af en toe enkele flarden muziek door. Roel Poriau en Tomas De Smet, stichtende leden van Think of One, gingen er mee aan de slag en creëerden zo een broeierige soundtrack.

Wanneer

  • 06 mei ’17 (za)
    van 20.00 u

Prijs

€ 14,00 (Basisprijs: € 14; +60: € 12,60; -26: € 9,80)

Reservatie & tickets

E-ticket bestellen
Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
http://www.lint.be/podium

Waar

naam
UiT in Lint
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Info

THEATER/MUZIEK - Begin 2015 besloten Johan Petit en David Bovée (Think of One en S.W.A.N.) om samen een voorstelling te maken over melancholie en optimisme. Eind 2015 besliste David om te verhuizen. Omdat alles hier te grijs, te triestig is. Omdat het hier alle dagen regent en te veel mensen te hard zagen over onbenulligheden, terwijl de rest van de wereld in brand staat. David trok naar São Paolo. Voor altijd.

Johan reisde David achterna en kwam terug met een verhaal. Een verhaal over struggelen en gaan lopen. Over opnieuw willen beginnen. Over alles totaal anders willen. Over beseffen dat ge ne niet meer zijt dan een zandkorrel in een oneindige woestijn. Over licht in de duisternis. Over hoe een klein vlammeke toch heel warm kan zijn.

Vanuit São Paolo stuurde David af en toe enkele flarden muziek door. Roel Poriau en Tomas De Smet, stichtende leden van Think of One, gingen er mee aan de slag en creëerden zo een broeierige soundtrack waarmee ze het zinderende São Paolo tot leven brengen.

Johan Petit en het Marta!Tentatief zag je onder meer bezig in de voorstelling 'De Snoek van Sjestov'.

De legendarische band Think of One maakt de soundtrack voor de voorstelling 'Ne Merel op nen Tak'.

Alle activiteiten