Reymer (solo)

Deze informatie is niet meer actueel!
MUZIEK - Een intiem concert van Tine Reymer. Een actrice die zingt, zangeres die soms acteert, of gewoon.. singer-songwriter? Het laatste!

Wanneer

  • 27 oktober ’16 (do)
    van 20.00 u tot 23.00 u
  • 28 oktober ’16 (vr)
    van 20.00 u tot 23.00 u

Prijs

€ 12,00 (Basisprijs: € 12; +60: € 10,80; -26: € 8,40)

Reservatie & tickets

E-ticket bestellen
Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
http://www.lint.be/podium

Waar

naam
UiT in Lint
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Info

MUZIEK - Tine Reymer : ‘actrice die zingt’ of ‘zangeres die acteert’?

Op 16-jarige leeftijd begint Tine samen met Tom Pintens de band Flowers for Breakfast. Zij brengen een EP en twee full albums uit en spelen op menig festival (o.a. Pukkelpop, Lowlands...). Na 4 jaar studies aan de Studio Herman Teirlinck komen er aanbiedingen voor theater, film (Shades, Team spirit, Loft) en televisie (Sedes en Belli, Salamander). Ondertussen is Tine vast lid geworden van El Tattoo del Tigre. Dit 25-koppig orkest brengt drie albums uit en concerteert veel (Lowlands, Werchter,..). De hobby die acteren in het begin was, begint uit de hand te lopen en slorpt teveel tijd op. Ze richt een nieuwe band op -girls only- onder de naam Billie King, en in 2006 wordt het album ‘There you go, my love’ gereleased. Reacties zijn zeer positief, twee tournees volgen. Na een paar jaar fulltime moederschap, begint Tine weer te componeren.

Ze zoekt en vindt nieuwe en oude muzikale partners o.a. Tom Pintens, Natalie Delcroix en Riet Muylaert. Ruben Block (Triggerfinger) verschijnt op de plaat als gastzanger en -gitarist. De eerste single ‘Bittersweet’ is ontstaan zingend en handenklappend op het eind van een golfbreker, midden in een grijze zee die aan de horizon naadloos overgaat in grijze lucht, een klein vogeltje wipt heen en weer tussen de rotsen, fantasie slaat op hol, ‘The Birds’ take over..

Actrice die zingt, zangeres die soms acteert, of gewoon...singer-songwriter? Het laatste!

Alle activiteiten