Stijn van de Voorde - PRACHTIG in zijn genre - UITVERKOCHT

Deze informatie is niet meer actueel!
LEZING/HUMOR - Sommige artiesten gaan ver voor de kunst. Zij gingen tè ver. Een geestige spreekbeurt over de artistieke grenzen van wonderbaarlijke mensen. Stijn werkt al 15 jaar voor Studio Brussel. Je kan hem ook kennen van ‘Man Over Boek’ op Canvas zijn theatertoer ‘Spijtig Van De Bomen’ of zijn wekelijkse column in De Morgen.

Wanneer

  • 17 februari ’17 (vr)
    van 20.00 u

Prijs

€ 12,00 (Basisprijs: € 12; +60: € 10,80; -26: € 8,40)

Reservatie & tickets

E-ticket bestellen
Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
http://www.lint.be/podium

Waar

naam
UiT in Lint
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Info

LEZING/HUMOR - Sommige artiesten gaan ver voor de kunst. Zij gingen tè ver. Een geestige spreekbeurt over de artistieke grenzen van wonderbaarlijke mensen.

In 2016 probeert Stijn Van de Voorde actuele, conceptuele kunst te begrijpen. Hij gaat niet op zoek naar kunstenaars die ver gaan in naam van de kunst. Zijn aandacht gaat onverdeeld naar werken van artiesten die té ver gingen. Wanneer gaat iemand ‘te ver’? Wanneer springt iemand over de grens van ‘de goede smaak’? En vooral, wie trekt die grens? Dit is een ode aan hen die onzichtbare schilderijen ophangen, Wikipedia afprinten, een gat in hun schedel laten boren en op straat sneeuwballen verkopen... ‘PRACHTIG in zijn genre’, een voorstelling met veel humor, (bewegende) beelden en onwaarschijnlijke verhalen over het modernste dat kunst ooit heeft voortgebracht.

“Modern art = I could do that + Yeah, but you didn’t.” (Craig Damrauer)

Stijn werkt al 15 jaar voor Studio Brussel. Een paar jaar geleden presenteerde hij ‘Man Over Boek’ op Canvas en tourde hij met ‘Spijtig Van De Bomen’ succesvol door de culturele centra. In zijn wekelijkse column in De Morgen geeft Stijn alle moderne kunstwerken een jaar lang een eerlijke kans.

Alle activiteiten
foto:

Categorie

Organisatie

naam
UiT in Lint

Downloads