Laika - Nipt (6+)

Deze informatie is niet meer actueel!
Vlieg
FAMILIEVOORSTELLING VOOR KINDEREN VANAF 6 JAAR - Een te klein huis met daarin een te grote man en een te klein huis met daarin een te grote vrouw. Ze wonen dicht bij elkaar. Lenen elkaar kopjes suiker, thee, een stofzuiger, wat eieren, oude familiefoto's, een stukje muur. Ze lijken voor elkaar geboren. Maar het samenleven is minder eenvoudig dan het lijkt.

Wanneer

  • 26 februari ’17 (zo)
    van 10.30 u
  • 26 februari ’17 (zo)
    van 14.30 u

Prijs

€ 10,00 (Basisprijs: € 10; +60: € 9; -26: € 7)

Reservatie & tickets

E-ticket bestellen
Telefoon
03 455 12 13
website
http://www.lint.be/kinderen

Waar

naam
UiT in Lint
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Contact

e-mail
uit@lint.be

Info

FAMILIEVOORSTELLING VOOR KINDEREN VANAF 6 JAAR - Een te klein huis met daarin een te grote man en een te klein huis met daarin een te grote vrouw. Ze wonen dicht bij elkaar. Lenen elkaar kopjes suiker, thee, een stofzuiger, wat eieren, oude familiefoto’s, een stukje muur. Ze lijken voor elkaar geboren. Maar het samenleven is minder eenvoudig dan het lijkt.

“Nipt is een pleidooi voor tolerantie en voor het vermogen om in harmonie samen te leven. En dit alles op maat van jonge kinderen.”(Esslinger Zeitung)

“Nipt zit vol herkenbare dagelijkse handelingen. Die worden grappig omdat ze in de beperkte ruimtes moeilijk te realiseren zijn en leiden tot krampen en krampachtig gedoe.” (www.theaterkrant.nl)

“...klein maar perfect vormgegeven...” (Belfast Telegraph)

EXTRA
Na de voorstelling kan je met de hele familie genieten van heerlijke
warme poffertjes in de foyer!

NIEUW
Is je kind net te jong (2,5 - 6 jaar) om deze voorstelling bij te wonen?
Schrijf ze dan snel in voor de kunsteducatieve workshop van Theaterbos! Deze wordt op maat gemaakt bij het thema van de voorstelling en gaat door in de kinderhoek van de bibliotheek. (De kost is €3 per deelnemend kind.)

Alle activiteiten