Het Wolk - Brok (4+) - 10.30u

Vlieg
FAMILIEVOORSTELLING VOOR IEDEREEN VANAF 4 JAAR - Een tafel Een gedekte tafel Een mooi gedekte tafel Een feestelijk mooi gedekte tafel Met eten Met veel eten Met veel lekker eten Met te veel lekker eten twee meisjes die smakken die slurpen die schrokken Tot één wil stoppen. Mag ik van tafel? Brok is een energieke, beeldende voorstelling over eten. Over hapjes nemen, maar dat soms nie...

Wanneer

  • 24 april 2022 (zo)
    van 10.30 u tot 12.00 u

Prijs

€ 10,00

Reservatie & tickets

E-ticket bestellen
Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be

Waar

naam
Zaal Roeland
adres
Duffelsesteenweg 12547 Lint

Info

FAMILIEVOORSTELLING VOOR IEDEREEN VANAF 4 JAAR - Een tafel
Een gedekte tafel
Een mooi gedekte tafel
Een feestelijk mooi gedekte tafel

Met eten
Met veel eten
Met veel lekker eten
Met te veel lekker eten

twee meisjes
die smakken
die slurpen
die schrokken

Tot één wil stoppen.

Mag ik van tafel?

Brok is een energieke, beeldende voorstelling over eten. Over hapjes nemen, maar dat soms niet willen. Over likkebaarden en watertanden, maar ook over écht écht écht niet lusten wat er op je bord ligt.

Het Wolk serveert u een smakelijk spel met héél voorzichtig nippen en volmondig slurpen. Aan tafel ontstaat een heerlijke magische droomwereld, waar fantasie tot leven komt en waarin je hongerig kan verdwalen.

Van en met Femke Platteau en Sarah Van Overwaelle Vormgeving Femke Platteau en Sarah Van Overwaelle en Bert Van Wymeersch Coaching Tijs Verbruggen en Bram Kelchtermans Muziek Bert Van Wymeersch Lichtontwerp Jonatan De Vroede Productie Het WOLK Met de steun van CC De Werf Aalst, CC Belgica Dendermonde, WALPURGIS | deFENIKS, deAuteurs, Toneelatelier Aalst en de Vlaamse Overheid.

EXTRA: Na de voorstelling kan je met de hele familie genieten van heerlijke warme poffertjes!
LOCATIE: Zaal Roeland, Duffelsesteenweg 1, 2547 Lint
INKOM: € 10

Alle activiteiten