Cinema Olympia & Lintse Videoclub: Adieu les cons

Een film van Albert Dupontel – De nieuwe bioscoophit uit Frankrijk! Een komisch drama van Albert Dupontel (Au Revoir La-Haute) met Virginie Efira (Benedetta, Dix pour cent) in de hoofdrol. De 43-jarige Suze Trappet (Virginie Efira) krijgt te horen dat ze ernstig ziek is, waarna ze besluit op zoek te gaan naar de zoon die ze als tiener heeft moeten opgeven. Tijdens haar zoektocht ontmoe...

Wanneer

  • 10 februari 2022 (do)
    van 20.00 u tot 21.27 u

Prijs

€ 4,00

Reservatie & tickets

E-ticket bestellen

Waar

naam
OC De Witte Merel
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Contact

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be

Info

Een film van Albert Dupontel –
De nieuwe bioscoophit uit Frankrijk! Een komisch drama van Albert Dupontel (Au Revoir La-Haute) met Virginie Efira (Benedetta, Dix pour cent) in de hoofdrol.

De 43-jarige Suze Trappet (Virginie Efira) krijgt te horen dat ze ernstig ziek is, waarna ze besluit op zoek te gaan naar de zoon die ze als tiener heeft moeten opgeven. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze monsieur Cuchas (Albert Dupontel), een vijftiger die met een burn-out kampt. Ook de blinde archivaris Blin (Nicolas Marié) gaat met hen op pad. Met z'n drieën beginnen ze aan een spectaculaire, onwaarschijnlijke zoektocht.

Adieu les cons won zeven Césars (Franse Oscars) waaronder die voor Beste Film en was de openingsfilm van het Franse filmfestival Tapis Rouge.

Speelduur 87 min / geen pauze voorzien
INKOM € 4

Alle activiteiten