Cinema Olympia & Lintse Videoclub en Gezinsbond Lint: De Croods 2 - Een Nieuw Begin (6+)

Vlieg
FAMILIEFILM VOOR IEDEREEN VANAF 6 JAAR - De Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd, niet alleen gevaarlijke prehistorische dieren, maar ook het vriendje van hun dochter. Nu krijgen ze een compleet andere uitdaging die hun levens op z'n kop zet. In hun zoektocht naar een nieuwe woonplek stuiten ze op een idyllisch, door muren omringd paradijs. Ze denken dat ze hier alles he...

Wanneer

  • 02 maart 2022 (wo)
    van 14.00 u tot 15.55 u

Prijs

€ 4,00

Reservatie & tickets

E-ticket bestellen
Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be

Waar

naam
OC De Witte Merel
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Info

FAMILIEFILM VOOR IEDEREEN VANAF 6 JAAR - De Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd, niet alleen gevaarlijke prehistorische dieren, maar ook het vriendje van hun dochter.

Nu krijgen ze een compleet andere uitdaging die hun levens op z'n kop zet. In hun zoektocht naar een nieuwe woonplek stuiten ze op een idyllisch, door muren omringd paradijs. Ze denken dat ze hier alles hebben om goed te kunnen leven, maar komen dan tot de ontdekking dat er al een andere familie leeft: de Betermans. Met hun luxe boomhut, geweldige uitvindingen en geavanceerde systemen om verse producten te verbouwen, zijn ze een stuk verder in de evolutie dan de Croods. Wanneer ze de Croods vragen om als eerste gasten in hun weelderige onderkomen te verblijven, ontstaan er al snel irritaties tussen de twee families.

Deze programmatie kwam tot stand door een samenwerking tussen Cinema Olympia, Lintse Videoclub & Gezinsbond Lint.

Speelduur: 95 minuten / pauze voorzien!
LOCATIE: Kleine Zaal
INKOM: € 4

Alle activiteiten