Folk double bill: Neeka + Tom Theuns & Katleen Scheir & strijkers - Kerk O.L.V.-Geboorte

LOCATIE: Kerk O.L.V.-Geboorte, Koning Albertstraat 6, Lint MUZIEK - Een double bill met twee koninginnen van de Belgische folkscène! Neeka start de avond samen met Tom Theuns in ware “folk baroque” stijl. Later op de avond stelt Katleen Scheir, de nieuwe grande dame van de folk, haar album 'Border Guards' aan je voor, begeleid door haar band en speciaal voor deze avond uitgebreid met strijkers!

Wanneer

  • 02 december 2021 (do)
    van 20.00 u tot 22.30 u

Prijs

€ 12,00

Reservatie & tickets

E-ticket bestellen
Telefoon
03 455 12 13

Waar

naam
OLV Geboortekerk
adres
K. Alberstraat2547 Lint

Contact

e-mail
uit@lint.be

Info

LOCATIE: Kerk O.L.V.-Geboorte, Koning Albertstraat 6, Lint
MUZIEK - Een double bill met twee koninginnen van de Belgische folkscène!

Neeka start de avond samen met Tom Theuns in ware “folk baroque” stijl. In september 2018 kwam hun album 'Beside the Sea' uit. Daarop spelen ze het repertoire van onder andere The Pentangle, Incredible String Band, Martin Carthy, Nick Drake maar ook van de renaissance componist John Dowland.

Later op de avond stelt Katleen Scheir, de nieuwe grande dame van de folk, haar album 'Border Guards' aan je voor, begeleid door haar band en speciaal voor deze avond uitgebreid met strijkers! 'Border Guards' bevat een selectie uiterst persoonlijke, emotionele en eerlijke songs waarmee Katleen Scheir ook live haar publiek keer op keer weet te ontroeren. Katleen is zangeres bij onder meer The Golden Glows, waarmee ze artist in residence was in de AB. Verder speelde Katleen Scheir samen met onder meer bluesgrootheden Guy Davis en Fabrizio Poggi (beiden waren vorig jaar genomineerd voor een Grammy) en wijlen Hugo Spencer, voormalig bassist van Ferre Grignard.

LOCATIE: Kerk O.L.V.-Geboorte, Koning Albertstraat 6, Lint

Alle activiteiten