Eigen Kweek: Tweemanscollectief VETO - Project Donald

LOCATIE: Zaal Roeland, Duffelsesteenweg 1, Lint THEATER/DOCU - Het is 1968. Donald Crowhurst neemt deel aan de eerste solo-zeilwedstrijd rond de wereld. 243 dagen lang is hij alleen op zijn boot. Als hij bijna bij de finish is, geeft hij het op. Hij raakt verdwaald in zijn eigen leugens en groeiende verwarring. Zijn schip wordt onbemand teruggevonden.

Wanneer

  • 18 november 2021 (do)
    van 20.00 u tot 23.59 u

Prijs

€ 12,00

Reservatie & tickets

E-ticket bestellen
Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be

Waar

naam
Zaal Roeland
adres
Duffelsesteenweg 12547 Lint

Info

LOCATIE: Zaal Roeland, Duffelsesteenweg 1, Lint
THEATER/DOCU - Het is 1968. Donald Crowhurst neemt deel aan de eerste solo-zeilwedstrijd rond de wereld. 243 dagen lang is hij alleen op zijn boot. Als hij bijna bij de finish is, geeft hij het op. Hij raakt verdwaald in zijn eigen leugens en groeiende verwarring. Zijn schip wordt onbemand teruggevonden. Na anderhalf jaar lockdown kunnen veel mensen zich voorstellen hoe eenzaam Donald zich moet hebben gevoeld. Tweemanscollectief VETO is gaan praten met diegenen die door de coronacrisis de grip op het bestaan kwijtraakten. Met project Donald brengt VETO een live-podcast op scène.

'Eigen Kweek' is een ontwikkelingstraject voor jonge podiumkunstenaars en aspirant zakelijk leiders. In de provincie Antwerpen kozen 13 cultuurhuizen (waaronder OC De WItte Merel) uit 71 inzendingen project Donald van tweemanscollectief VETO om te ondersteunen en te programmeren. 13 aanbevelingen dus, om deze voorstelling te gaan zien.
LOCATIE: Zaal Roeland, Duffelsesteenweg 1, Lint

Alle activiteiten