Cinema Olympia & Lintse Videoclub: Deux

Een film van Filippo Meneghetti – Nina en Mado zijn al jaren overburen voor de rest van de wereld maar geliefden voor elkaar. Young lovers zijn de twee vrouwen al even niet meer maar dat maakt hun liefde niet minder passioneel. Mado heeft zichzelf er nooit toe kunnen brengen om haar volwassen zoon en dochter over haar relatie te vertellen.

Wanneer

  • 09 december 2021 (do)
    van 20.00 u tot 21.35 u

Prijs

€ 4,00

Reservatie & tickets

E-ticket bestellen
Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be

Waar

naam
OC De Witte Merel
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Info

Een film van Filippo Meneghetti – Nina en Mado zijn al jaren overburen voor de rest van de wereld maar geliefden voor elkaar. Young lovers zijn de twee vrouwen al even niet meer maar dat maakt hun liefde niet minder passioneel. Mado heeft zichzelf er nooit toe kunnen brengen om haar volwassen zoon en dochter over haar relatie te vertellen. Nina heeft nooit goed begrepen waarom. Maar wanneer de gezondheid van Mado plotseling achteruit gaat, barst hun huiselijke idylle. Een thuisverpleger neemt de zorg op zich en de voordeur wordt gesloten, want de buren hebben hier geen zaken mee. Nina zal alles uit de kast moeten halen om bij haar geliefde te kunnen zijn.

Het speelfilmdebuut van Meneghetti is ontroerend en subtiel, zonder zwaarmoedig te worden … een pareltje, qua sfeer, spel en spanning!

Speelduur 95 minuten / geen pauze voorzien

Alle activiteiten