Paasvakantie: Speelplein Knoert - 13 t.e.m. 16 april 2021 - (°2009 - °2014)

Deze informatie is niet meer actueel!
Vlieg
We kijken uit naar een paastvakantie vol uitdagingen : 1) probeer te kiezen voor 1 jeugdwerk/kamp per week, zo benutten we optimaal alle plaatsen 2) we kunnen ook dezepaasvakantie niet zomaar met z'n allen door elkaar spelen. Daarom is de richtlijn dat we 'bubbels' maken van 50 kinderen en animatoren per dag. Binnen de bubbels is contact mogelijk, moet je geen afstand houden en geen mond...

Wanneer

 • 13 april 2021 (di)
  van 09.00 u tot 16.00 u
 • 14 april �21 (wo)
  van 09.00 u tot 16.00 u
  ^rice
 • 15 april 2021 (do)
  van 09.00 u tot 16.00 u
 • 16 april �21 (vr)
  van 09.00 u tot 16.00 u
  ^rice

Prijs

€ 7,00 (Optie - 3,00 euro)

Reservatie & tickets

E-ticket bestellen
Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be

Waar

naam
jeugdlokalen
adres
Luitersheide 42547 Lint

Info

We kijken uit naar een paastvakantie vol uitdagingen :
1) probeer te kiezen voor 1 jeugdwerk/kamp per week, zo benutten we optimaal alle plaatsen
2) we kunnen ook dezepaasvakantie niet zomaar met z'n allen door elkaar spelen. Daarom is de richtlijn dat we 'bubbels' maken van 50 kinderen en animatoren per dag. Binnen de bubbels is contact mogelijk, moet je geen afstand houden en geen mondmaskers dragen.
3) voor- en naopvang wordt georganiseerd op het speelplein (niet in samenwerking met BKO De Marbollen)

Een speeldag bij Knoert is een dag ravotten, spelen, knutselen, kampen bouwen,… met leeftijdsgenootjes onder begeleiding van een ervaren ploeg animatoren.

Combineer het spelen en ravotten op Speelplein Knoert met leuke workshops. De workshops gaan steeds door in de 'bubbels' en op de locatie van Speelplein Knoert. Het is niet mogelijk om enkel aan de workshop deel te nemen. De prijs vermeld bij de workshops komen bovenop de prijs van Speelplein Knoert. Voor een dagje speelplein met workshop betaal je dus € 10.
Inschrijven voor deze extra actviteiten kan door de betalente optie op de webshop te selecteren.

paasmaandag 5 april: GEEN KNOERT

9 aprili: Knoert Sport
Inschrijven via onze webshop = een aparte activiteit

Opgelet! De workshops zijn telkens voor een beperkte leeftijdsgroep, afgestemd op de leefwereld van de kinderen en rekening houdend met de bubbels.

Begeleide activiteiten: van 9 tot 16 uur
Voor- en naopvang wordt bekeken op maat van de "bubbel". Omwille van corona kunnen we dit voorjaar niet samenwerken met BKO De Marbollen voor de voor- en naopvang. Wij bieden ter plaatse opvang aan van 7.30 uur tot 18.00 uur.

OPGELET!
Geen grabbel- en swappassen in 2021
Bij het begin van het jaar kunnen jullie traditioneel gezien een grabbel- of swappas aankopen en daarmee korting krijgen op deelname aan workshops, uitstappen en Speelplein Knoert. De pas was niet alleen geldig in Lint, maar ook in Mortsel, Hove, Edegem en Kontich. De huidige coronamaatregelen stimuleren echter niet om verschillende activiteiten (over gemeentegrenzen heen) te combineren. Daarom starten we niet met de verkoop van grabbel- en swappassen. Niet getreurd, de korting werd bij elke activiteit automatisch doorgevoerd. Jullie blijven dus genieten van de laagste tarieven.
Alle activiteiten