QR-theaterroute in het gemeentepark: DE VOS...IN HET BOS (4+) - Anna's steen

Vlieg
Een gratis coronaproof theaterwandeling voor kinderen vanaf 4 jaar en de gezinsbubbel in het gemeentepark van Lint! Over een hongerige vos die zin heeft in een malse eend, over een kip die heerlijke stenensoep maakt en over een haas die niet ten onder wil gaan. Over een slim varken, een gewiekste raaf en natuurlijk ook over…een wolf!” De Vos in het bos is gebaseerd op bekende en minder bekende ...

Wanneer

  • 15 december �20 (di)
    -
    31 januari �21 (zo)

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Gemeentepark Lint
adres
Koning Albertstraat z/n2547 Lint

Contact

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
https://webshoplint.recreatex.be/Home

Info

Een gratis coronaproof theaterwandeling voor kinderen vanaf 4 jaar en de gezinsbubbel in het gemeentepark van Lint!

Over een hongerige vos die zin heeft in een malse eend, over een kip die heerlijke stenensoep maakt en over een haas die niet ten onder wil gaan. Over een slim varken, een gewiekste raaf en natuurlijk ook over…een wolf!” De Vos in het bos is gebaseerd op bekende en minder bekende fabels. Scan de QR-code en beleef met heel het gezin een theatrale wandeling!

Praktisch
Kom samen veilig in jouw bubbel naar het gemeentepark met de smartphone in de hand. Zorg ervoor dat je op voorhand een QR-lezer (QR reader) hebt geïnstalleerd op je smartphone en test die zeker al eens uit op voorhand.

Op verschillende plaatsen langs de wandeling kan je veilig in je gezinsbubbel wegwijzers en paaltjes met QR-codes vinden. Door het scannen van die QR-codes krijg je een episode van het verhaal te zien: 6 in het totaal van telkens een 5-tal minuten.

Gratis!
Duur + - 1.5u à 2,5 u. Je kan ook perfect de verschillende QR-verhalen spreiden over meerdere dagen!
Voor wie? voor het hele gezin, vanaf 4 jaar

START ROUTE: via ingang gemeentehuis Kon. Albertstraat

Alle activiteiten