NIEUWE DATUM - Tutu Puoane & Ewout Pierreux - Jazz Evening - UITVERKOCHT

Wegens de coronacrisis verzetten we deze voorstelling naar donderdag 16 december 2021.Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht van de nieuwe datum per e-mail.

Wanneer

  • 16 december 2021 (do)
    van 20.00 u tot 23.59 u

Prijs

€ 12,00

Reservatie & tickets

E-ticket bestellen
Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be

Waar

naam
OC De Witte Merel
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Info

MUZIEK - Bereid je voor op een hartverwarmende avond met luistermuziek die niemand onberoerd laat. Songs gedrenkt in jazz en soul, met een onuitwisbaar stukje Afrika.

Tutu Puoane geldt al geruime tijd als één van de meest getalenteerde zangeressen in Vlaanderen en Nederland. Geboren in Pretoria (Zuid-Afrika) heeft zij zich in 2002 in Europa gevestigd, aanvankelijk in Nederland en sinds 2004 in Antwerpen. Inmiddels is zij uitgegroeid tot één van de meest charismatische persoonlijkheden op onze podia, met naast haar eigen projecten ook verschillende opmerkelijke samenwerkingen met Brussels Jazz Orchestra, Bart Peeters, KVS, Wim Vandekeybus...

Tutu weet als geen ander haar publiek in veroering te brengen met haar prachtige stem en spontane charme. Ze wordt hier begeleid door haar partner en vaste pianist Ewout Pierreux, met wie ze inmiddels vijftien jaar in verschillende bezettingen/projecten samenwerkt. De twee kennen elkaar door en door en ondernamen samen een intieme trip door hun favoriete songs.

Zang Tutu Puoane Piano Ewout Pierreux

Alle activiteiten