SKaGeN - WatchApp #1: Emmi & Leo - Herneming!

Deze informatie is niet meer actueel!
UiT in Lint biedt opnieuw deze unieke digitale voorstelling aan die je volledig kan volgen via de digitale app op je smartphone 'WhatsApp'. We zijn dan ook enorm blij om deze positieve cultuurboodschap te verspreiden in tijden van corona. Met dank aan het theatergezelschap SKaGeN om deze voorstelling te kunnen verwezenlijken. Op zondag 15 november 2020 start 'WatchApp #1: Emmi & Leo' opnieuw ...

Wanneer

  • 15 november �20 (zo)
    -
    01 december �20 (di)

Prijs

� 12,89 (Basistarief: 12,89 €; Voorstelling #1 + #2: 20,39 €)

Waar

naam
Thuis op de smartphone-app 'WhatsApp'
adres
.2547 Lint

Contact

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be

Info

UiT in Lint biedt opnieuw deze unieke digitale voorstelling aan die je volledig kan volgen via de digitale app op je smartphone 'WhatsApp'. We zijn dan ook enorm blij om deze positieve cultuurboodschap te verspreiden in tijden van corona. Met dank aan het theatergezelschap SKaGeN om deze voorstelling te kunnen verwezenlijken.

Op zondag 15 november 2020 start 'WatchApp #1: Emmi & Leo' opnieuw en in het verlengde daarvan 'WatchApp #2: Emmi & Leo Live' op woensdag 2 december 2020.

BELANGRIJK: LEES ALLE INFO GRONDIG DOOR!

SKaGeN - WatchApp #1: Emmi & Leo - Herneming

In deze bizarre tijden is het zoeken naar een innovatieve manier om toneel te maken. SKaGeN presenteert met 'WatchApp #1: Emmi & Leo' een voyeuristische voorstelling die zich niet afspeelt op een fysieke scène, maar op een virtueel podium via de alomtegenwoordige applicatie WhatsApp.

Dit project is een innovatieve manier om in deze bizarre tijden toneel te maken. De virtuele wereld neemt een steeds grotere rol in in het leven van ons allemaal. Het is in deze virtuele wereld dat de twee hoofdpersonages, Emmi en Leo, elkaar ontmoeten. En jij kan stiekem meekijken in hun WhatsApp-gesprek.

Twee mensen leren elkaar toevallig kennen via WhatsApp: Emmi probeert haar abonnement op het lifestyle magazine Skagen op te zeggen. Maar ze is dyslectisch, verwisselt twee getallen in het telefoonnummer van plaats, en komt zo terecht bij een zekere Leo. Deze toevallige kennismaking vindt plaats tijdens de coronaquarantaine in België. Jij bent getuige van de ontluikende vriendschap, misschien wel liefde, die zich ontwikkelt doorheen hun WhatsApp-conversaties. Maar de virtuele wereld is de echte niet…

Net zoals bij een toneelstuk is de tijd in deze nieuwe vorm van toneel een zeer belangrijke factor. Te pas en te onpas, vaak overdag, soms 's nachts, stuurt de één de ander een bericht. Jij kijkt stiekem mee. Het werkt verslavend. Je kijkt steeds uit naar het volgende bericht, ook al blijf je soms op je honger zitten.

'WatchApp #1' is het eerste deel van een reeks social network-voorstellingen en is gebaseerd op de roman Emmi & Leo van de Oostenrijkse auteur Daniel Glattauer. SKaGeN doet waar het goed in is, en bewerkt deze slimme, intimistische roman tot een subtiele, voyeuristische dialoog.

Van: Mathijs F Scheepers en Korneel Hamers
Concept: Mathijs F Scheepers
Tekst: Daniel Glattauer en Ulrike Zemme
In een bewerking van: Mathijs F Scheepers en Korneel Hamers
Productie: SKaGeN & De Studio
Initiatiefnemer: UiT in Lint/ vrijetijdsdienst in OC De Witte Merel Lint

TICKETS
> Je kan tot en met vrijdag 13 november 2020 een ticket kopen voor de herneming van de eerste voorstelling ('WatchApp #1: Emmi & Leo') voor € 12,50 (+ € 0,39 transactiekost). Tickets voor de eerste voorstelling (herneming) via deze link.

> Je kan tot en met 4 december 2020 een ticket kopen voor de tweede voorstelling ('WatchApp #2: Emmi & Leo Live' ) voor € 12,50 (+ € 0,39 transactiekost). Tickets voor de tweede voorstelling via deze link.

> Je kan tot en met vrijdag 13 november 2020 een ticket kopen voor beide voorstellingen (herneming 'WatchApp #1: Emmi & Leo' + 'WatchApp #2: Emmi & Leo Live' voor € 20 (+ € 0,39 transactiekost). Tickets voor deze twee voorstellingen samen via deze link.

PRAKTISCH
> Volg je de eerste of de tweede voorstelling? Volg dan 3 weken lang het verhaal. Volg je beide voorstellingen? Volg dan 6 weken lang het verhaal. Je ontvangt alle praktische info na bestelling.
>Om deel te kunnen nemen moet je beschikken over een smartphone en WhatsApp.

GDPR
Met het kopen van een ticket voor de voorstelling 'WatchApp #1', sta je toe dat SKaGeN je telefoonnummer toevoegt aan een tijdelijke WhatsApp-groep en je voorstellingsgerelateerde berichten stuurt. Het gezelschap respecteert de GDPR-regels en gaat omzichtig om met je gegevens. Na de voorstelling worden deze gegevens verwijderd uit hun bestanden.

Elk ticket wordt gekoppeld aan een gsmnummer en e-mailadres. Wil je 2 of meer tickets? Dan moet je 2 of meer keer een bestelling plaatsen. Plaats dus elke bestelling met het nummer en mailadres van de persoon die de WhatsApp berichten moet ontvangen. Zonder GSM-nummer kunnen we je de voorstelling niet laten volgen.

Alle activiteiten