EXPO: Martine de Vleeschouwer - Energie en nieuw leven - GEANNULEERD

Deze informatie is niet meer actueel!
UPDATE CORONACRISIS: OC De Witte Merel sluit de deuren tot en met december 2020. Een nieuwe tentoonstelling van een klassevrouw van eigen Lintse bodem! Martine de Vleeschouwer brengt in haar expositie 'Energie en nieuw leven' een kijk op haar eigen persoonlijkheid. Of zoals ze het zelf zegt: "'Vroeger schilderde ik figuratief – ik keek en ik schilderde wat ik zag – maar mijn kunst is geëvolueerd, naar almaar meer abstract. Ik ben niet religieus of gelovig, maar wel ...

Wanneer

  • 01 oktober �20 (do)
    -
    30 november �20 (ma)

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
OC De Witte Merel
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Contact

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
http://www.lint.be/expo

Info

UPDATE CORONACRISIS: OC De Witte Merel sluit de deuren tot en met december 2020.

Een nieuwe tentoonstelling van een klassevrouw van eigen Lintse bodem!


Martine de Vleeschouwer brengt in haar expositie 'Energie en nieuw leven' een kijk op haar eigen persoonlijkheid. Of zoals ze het zelf zegt:
"Vroeger schilderde ik figuratief – ik keek en ik schilderde wat ik zag – maar mijn kunst is geëvolueerd, naar almaar meer abstract. Ik ben niet religieus of gelovig, maar wel esoterisch aangelegd. Ik voel. En ik schilder.

Ik druk mezelf beter en liever visueel uit dan in speeches en woorden. Schilderijen zijn mijn medium. Ik wil schoonheid weergeven, maar hoop dat mijn werken ook iets doen. Mensen die ernaar kijken, gefixeerd, mediterend bijna, zeggen vaak dat ze een soort rust over zich heen voelen komen. Dat mijn schilderijen hen goed doen voelen, door
de kleuren en het licht dat ik gebruik. Wat ik ermee wil vieren, is de energetische kracht die verwarmt en die in alle leven zit, die ons doet liefhebben en ondernemen. De onuitputtelijke bron van energie die zich nu eens vol passie, dan weer subtiel, ingehouden en zacht manifesteert. Levenslicht, kortom."
(uit het mooie interview 'De wereld als mirakel en realiteit', dat Martine gaf samen met haar man Robin Rowley. Het interview vind je hier.)

PRAKTISCH
- Gratis tentoonstelling in de foyer van OC De Witte Merel, Liersesteenweg 25, 2547 Lint
- Wees welkom tijdens de openingsuren van OC De Witte Merel:
Maandag, dinsdag en donderdag van 13u-20u
Woensdag en vrijdag van 9u-12u en van 13u-20u
- Neusmondmasker verplicht!

Alle activiteiten