The Calicos (trio)

Deze informatie is niet meer actueel!
Nieuw concert van opkomend talent in onze gezellige zolderzaal. Lees hieronder zeker de covid-richtlijnen!

Wanneer

  • 23 oktober �20 (vr)
    van 20.00 u tot 22.30 u

Prijs

� 5,00 (Basistarief: 5,00 €)

Reservatie & tickets

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
https://webshoplint.recreatex.be/Tickets/Overview

Waar

naam
OC De Witte Merel
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Info

OPGELET covid richtlijnen:
- Reserveer (een) ticket(s) van maximum 5 personen in je bubbel! Jij die reserveert, bent de contactpersoon voor heel je bubbel. Dit wordt gecontroleerd aan de ingang. Een bubbel kan uiteraard ook uit 1 persoon bestaan.
- Mondneusmasker verplicht.
- Volg de looplijnen.
- Lees een paar dagen voor het evenement de richtlijnen die per e-mail verzonden worden.

CONCERT - The Calicos, zes jonge gasten uit het Antwerpse, overtuigden in het voorjaar van 2018 de jury van Humo's Rock Rally met songs die stevig in de traditie van Wilco, Ryan Adams, The War On Drugs of Jonathan Wilson zijn geworteld, pedalsteel incluis. Waarna de band werd bijgezet in de galerij der groten, naast andere illustere winnaars als Evil Superstars, Whispering Sons of Goose.

Singles 'Our House' (eind 2018) en 'Driftwood' (begin 2019) waren een fijne kennismaking, deden het goed op onze nationale radio's en zorgden mee voor een prachtig concert- en festivaljaar met shows in onder meer De Roma, Het Depot, AB en op festivals als Boomtown en Linkerwoofer.

Een band zou voor minder gaan zweven, maar niet The Calicos. Zoals wel vaker gebeurt met Humo's Rock Rally-helden (Novastar, Admiral Freebee), neemt het zestal, onder de hoede van Tobie Speleman (o.a. Geppetto & The Whales) ruim de tijd voor songs en sound, want met minder dan een knaller van een debuutalbum nemen ze geen genoegen. Na twee jaar zijn The Calicos (incl. twee nieuwe leden) volwassen geworden. Deze band is klaar een breed, muziekminnend publiek aan te spreken en uit te groeien tot een alternatieve popgroep die generaties kan verzoenen.

Nova, de eerste single uit hun debuutalbum dat in 2021 verschijnt, is een schot in de roos. Het nummer was een zomer lang te horen op Radio 1 en Studio Brussel en scoort momenteel hoog in de VOX top 30 van Radio 1.

Ze komen in De Witte Merel met z'n drieën, met ondermeer Sander Smeets uit Hove op gitaar en toetsen!

TICKETS
INKOM € 5 (geen leeftijdskorting)
via de webshop


Alle activiteiten