Cinema Olympia & Lintse Videoclub: La belle époque

Film op groot doek in onze gezellige zolderzaal! Wees welkom, helemaal coronaproof. Lees wel even onze corona-richtlijnen!

Wanneer

  • 05 november ’20 (do)
    van 20.00 u tot 22.30 u

Prijs

€ 4,00 (Basistarief: 4,00 €; +60: 3,60 €; -26: 2,80 €)

Reservatie & tickets

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
https://webshoplint.recreatex.be/Home

Waar

naam
OC De Witte Merel
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Info

OPGELET covid richtlijnen:
- Reserveer (een) ticket(s) van maximum 5 personen in je bubbel! Jij die reserveert, bent de contactpersoon voor heel je bubbel. Dit wordt gecontroleerd aan de ingang. Een bubbel kan uiteraard ook uit 1 persoon bestaan.
- Mondneusmasker verplicht.
- Volg de looplijnen.
- Lees een paar dagen voor het evenement de richtlijnen die per e-mail verzonden worden.

Een film van Nicolas Bedos.

Victor en Marianne vormen al meer dan veertig jaar een koppel en de sleur zit er behoorlijk in. Wanneer Marianne Victor uiteindelijk op straat zet grijpt Victor een kans die hem wordt geboden door het bedrijf Time Travellers: een gratis beleving in een tijdsvak naar keuze. Victor kiest ervoor om terug te keren naar het Lyon van 1974, in de hotelbar waar hij Marianne voor het eerst ontmoette. Hoewel het hele project eigenlijk een soort film is fleurt Victor helemaal op. Heeft zijn huwelijk in het heden misschien toch nog slaagkans?

Speelduur: 115 min / geen pauze voorzien

La belle époque is een Frans romantisch-komisch drama uit 2019 onder regie van Nicolas Bedos. De film won verschillende prijzen waaronder die van beste originele scenario op de César Awards.

Alle activiteiten