beginnerscursus spaans

Deze informatie is niet meer actueel!
Leer Spaans en een hele wereld gaat voor je open. Niet alleen voor een vakantiereis naar Spanje of het verre Zuid-Amerika, maar ook om het beter leren waarderen van de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur brengt de kennis van deze mooie taal je al een heel eind verder. Vandaag spreken 500 miljoen mensen Spaans en is het daarmee de derde wereldtaal na het Mandarijns en Engels. Zelfs in ...

Wanneer

  • 23 september 2020 (wo)
    van 09.30 u

Prijs

€ 220,00

Waar

naam
OC De Witte Merel
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Info

Deze activiteit is waarschijnlijk geannuleerd omwille van preventieve coronamaatregelen.
Leer Spaans en een hele wereld gaat voor je open.
Niet alleen voor een vakantiereis naar Spanje of het verre Zuid-Amerika, maar ook om het beter leren waarderen van de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur brengt de kennis van deze mooie taal je al een heel eind verder.
Vandaag spreken 500 miljoen mensen Spaans en is het daarmee de derde wereldtaal na het Mandarijns en Engels. Zelfs in de VS spreken 1 op de 10 inwoners Spaans.

In het voorbije cursusjaar volgde 181 cursisten in onze school de Spaanse lessen. Velen van hen hebben ondertussen hun taalkennis merkelijk vergroot en kunnen op hun reizen al een aardig woordje wisselen met de “locals” . Ze lezen Spaanse kranten, tijdschriften, boeken en kijken naar de Spaanse televisie en films. Onze leerkrachten zijn bovendien native speakers en kunnen als geen ander je meevoeren in de rijkdom van de Spaanse taal en cultuur.
We heten je van harte welkom.
De lessenreeks bedraagt 25 lesmomenten van telkens 2u.
Lesgeefster Monica Zapiola : 0485 23 43 31
Inschrijven kan tot eind augustus .
Alle activiteiten