Cinema Olympia & Lintse Videoclub: Parasite - GEANNULEERD

Deze informatie is niet meer actueel!
Vlieg
UPDATE 2 NOVEMBER 2020: Wegens het oprukkende Covid-19-virus zal deze voorstelling helaas niet doorgaan. Alle tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht per e-mail.

Wanneer

  • 10 december �20 (do)
    van 20.00 u tot 23.00 u

Prijs

� 4,00 (Basistarief: 4,00 €; +60: 3,60 €; -26: 2,80 €)

Reservatie & tickets

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
https://webshoplint.recreatex.be/Home

Waar

naam
OC De Witte Merel
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Info

UPDATE 2 NOVEMBER 2020: Wegens het oprukkende Covid-19-virus zal deze voorstelling helaas niet doorgaan. Alle tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht per e-mail.

OPGELET covid richtlijnen:

- Reserveer (een) ticket(s) van maximum 2 personen in je bubbel! Jij die reserveert, bent de contactpersoon voor heel je bubbel. Dit wordt gecontroleerd aan de ingang. Een bubbel kan uiteraard ook uit 1 persoon bestaan.
- Mondneusmasker verplicht.
- Volg de looplijnen.
- Lees een paar dagen voor het evenement de richtlijnen die per e-mail verzonden worden.

Ki-taek en zijn werkloze familie verkeren in geldnood. Ze leven in een krappe en duistere woning zonder toegang tot Wi-Fi. Zijn kinderen besluiten op een dag om een diploma te vervalsen zodat zoon Ki-woo de privé leraar van Da-hye, dochter van de rijke familie Park, kan vervangen. Wanneer Ki-woo in de wereld van de rijke familie belandt, maakt hij van zijn nieuwe positie misbruik om ook zijn gezinsleden aan een baan te helpen. Terwijl ze doen alsof ze elkaar niet persoonlijk kennen, werken de gezinsleden zich in een mum van tijd in de luxueuze woning van de
familie Park binnen. Hun nieuw bestaan loopt echter niet zoals gepland.
Speelduur: 132 min
Geen pauze voorzien

Parasite is een Zuid-Koreaanse tragikomische film uit 2019 die geschreven en geregisseerd werd door Bong Joon-Ho. De film werd in 2019 op het filmfestival van Cannes bekroond met de Gouden Palm. In februari 2020 won de film ook 4 Oscars, waaronder die van beste film en beste internationale film. Het was de eerste niet-Engelstalige film die werd uitgeroepen tot beste film.

Alle activiteiten
foto: Parasite

Categorie

Organisatie

naam
UiT in Lint