NIEUWE DATUM: Bart Cannaerts - We moeten nog eens afspreken - UITVERKOCHT

Deze voorstelling wordt uitgesteld naar dinsdag 9 november 2021. De tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht via e-mail.

Wanneer

  • 09 november 2021 (di)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 18,00

Reservatie & tickets

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
https://webshoplint.recreatex.be/Home

Waar

naam
OC De Witte Merel
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Info

Deze voorstelling wordt uitgesteld naar dinsdag 9 november 2021. De tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht via e-mail.OPGELET:
Deze voorstelling stond eerder gepland tijdens het vorig cultuurseizoen, maar is verzet wegens de coronacrisis. Deze voorstelling was toen al uitverkocht. Mensen met (een) ticket(s) voor de eerder geannuleerde voorstelling, behouden hun bestaande ticket(s). Daarom wordt deze voorstelling niet opgenomen in de abonnementsformule 2020-2021. Als er toch nog tickets vrijkomen in een latere fase, zal dat enkel aan de normaal geldende prijzen zijn. Bedankt voor je begrip.

HUMOR - “Ik had een hele hoop potentiële titels voor mijn nieuwe voorstelling, maar deze dekte het best de lading. En daarmee is die het dan ook geworden.
Voila.
Euh.
Dat was het eigenlijk.
Dus ja.
Goh.
Kaartjes kopen dan zeker?

Met tal van groeten,
Bart.”

Na een break van vijf jaar, is Bart Cannaerts eindelijk terug waar hij het liefste is: op een podium. Met zijn vierde avondvullende voorstelling. En daarin gaat hij doen wat hij het beste kan: verhalen vertellen over alles en liedjes zingen over niks. Geloof ons: daar wil je bij zijn.

Alle activiteiten