UITGESTELD: 4HOOG - Het lam van Jan (3+) - 10.30u - LAATSTE TICKETS

Deze informatie is niet meer actueel!
Vlieg
Deze voorstelling wordt helaas uitgesteld naar een toekomstige datum wegens de coronacrisis. Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Wanneer

  • 31 oktober 2021 (zo)
    van 10.30 u tot 12.00 u

Prijs

€ 10,00

Reservatie & tickets

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
https://webshoplint.recreatex.be/Home

Waar

naam
OC De Witte Merel
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Info

Deze voorstelling wordt uitgesteld naar zondag 31 oktober 2021. De tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht via e-mail.FAMILIEVOORSTELLING VOOR IEDEREEN VANAF 3 JAAR
- Zo, het schilderij is klaar. Jan heeft lang gewerkt. Dagen. Weken. Maanden. Jaren. Jan heeft hard gewerkt. Tot in de kleinste details. Intens zoekend naar de juiste kleur. Punctueel, minutieus, precies en geconcentreerd. En vandaag, is zijn schilderij eindelijk klaar. Klaar om te onthullen aan vele toeschouwers. Maar aangekomen in de expositiezaal... WEG SCHILDERIJ. VERDWENEN!

Het Lam van Jan is een mix van visueel- en objectentheater in een intieme setting. Een poëziebubbel waar niets is wat het lijkt, en omgekeerd. Waar de toeschouwer wordt uitgenodigd om het onbekende te ontdekken.

Een 'Van Eyck' voor kleuters, maar ook veel meer dan dat...


Van Audrey Dero Spel Audrey Dero of Deborah Marchal Vormgeving Sarah Yu Zeebroek Techniek Peter Van Hoof Productieleiding Katrijn Respeel ism MSK Gent

Alle activiteiten