NIEUWE DATUM: Walpurgis - Drie Sterke Vrouwen (6+) - 10.30u

Vlieg
Wegens de coronacrisis verzetten we deze familievoorstelling naar zondag 30 januari 2022.Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht van de nieuwe datum per e-mail.

Wanneer

  • 30 januari 2022 (zo)
    van 10.30 u tot 11.15 u

Prijs

€ 10,00

Reservatie & tickets

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
https://webshoplint.recreatex.be/Home

Waar

naam
OC Meihof
adres
langs ingang via Moederhoefstraat 942547 Lint

Info

Wegens de coronacrisis verzetten we dit concert naar zondag 30 januari 2022. Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht van de nieuwe datum per e-mail.


LOCATIE: Deze voorstelling gaat door in OC Meihof, Kapelstraat 1, Lint.

FAMILIEVOORSTELLING VOOR IEDEREEN VANAF 6 JAAR
- Na Prinses Turandot (2011) en Fidelio (2015) neemt WALPURGIS jong en oud mee op reis naar een oeroud Japans dorpje, ergens tussen ergens en nergens.

Spierballen en een dikke nek, dat zijn de grootste troeven van de beroemde worstelaar Eeuwige Berg. Wanneer hij een uitnodiging krijgt om deel te nemen aan een worstelwedstrijd in het paleis van de koning, is hij er zeker van dat hij zal winnen. Tot hij onderweg Malala, Razanna en de oude Anna tegenkomt, die tot zijn grote verbazing véél sterker zijn dan hijzelf...

Drie sterke vrouwen is een grappige en tegelijkertijd ontroerende muziektheatervertelling waarin genderclichés op speelse wijze en met humor doorprikt worden.


Tekst en regie Judith Vindevogel Vertelling Katelijne Verbeke of Judith Vindevogel Compositie, percussie en koto Tsubasa Hori Live tekeningen Sarah Yu Zeebroek Scenografie Stef Depover Kostuums Lies Van Assche

Alle activiteiten