Theater Malpertuis - T.A.N.I.A.! - UITVERKOCHT

THEATER - Locatie: Zaal Roeland. Lees hieronder wel even de corona-richtlijnen.

Wanneer

  • 12 februari �21 (vr)
    van 20.00 u tot 23.59 u

Prijs

� 12,00 (Basistarief: 12,00 €; +60: 10,80 €; -26: 8,40 €)

Reservatie & tickets

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
https://webshoplint.recreatex.be/Home

Waar

naam
Zaal Roeland
adres
Duffelsesteenweg 12547 Lint

Info

OPGELET covid richtlijnen:
- Reserveer (een) ticket(s) van maximum 5 personen in je bubbel! Jij die reserveert, bent de contactpersoon voor heel je bubbel. Dit wordt gecontroleerd aan de ingang. Een bubbel kan uiteraard ook uit 1 persoon bestaan.
- Mondneusmasker verplicht.
- Volg de looplijnen.
- Lees een paar dagen voor het evenement de richtlijnen die per e-mail verzonden worden.


LOCATIE: Deze voorstelling gaat door in Zaal Roeland, Duffelsesteenweg 25, 2547 Lint.


THEATER
- Actrice Tania Van der Sanden en haar voorliefde voor grote cabarettiers als Toon Hermans, Brigitte Kaandorp.

Het is als een grap begonnen. 'Als je nu eens je eigen solo maakte,' stelde Malpertuisdirecteur Piet Arfeuille haar voor. Met Frans van der Aa als mede-bedenker en regisseur ging ze aan de slag. En zie... inmiddels nadert haar eerste one womanshow de 50ste voorstelling waarvan het publiek maar niet genoeg krijgt: “T.A.N.I.A.! niet normaal schoon. Wenen van het lachen, wenen van ontroering. Respect! Ga dat zien!” (Jennifer Vrielinck, Herzele)

In T.A.N.I.A.! entertaint Van der Sanden het publiek op haar eigen onnavolgbare manier. Maar niet zonder de onverwachte ommekant te vergeten die haar zo dierbaar is: geen lach zonder traan. Met het grootste gemak en de vakkundigheid die haar eigen is, laat ze een waaier van personages los op het publiek: Guillaume van de toneelschool, moeder Liliane van Deurne, nonkel Warre en tante Lida, zuster Fredeswinde van het Sint-Servaescollege van Schoten en last but not least: Tania zelf. Maar jezelf... ben je dat alleen maar? Of kun je dat ook spelen?

“Gewoon jezelf zijn, is soms speciaal. Dat is ook wat er in T.A.N.I.A! gebeurt. Het zich kwetsbaar opstellen van een actrice, die veel verbeelding overlaat aan de toeschouwer.” - Theatermaggezien


Productie Theater Malpertuis Tekst en spel Tania Van der Sanden Dramaturgie en regie Frans Van der Aa Coproductie cc Lokeren Met dank aan Tax shelter & Vlaamse gemeenschap

Alle activiteiten