GEANNULEERD: Sprookjes enzo - De Tuin (1,5 - 4 jaar) - 14.30u

Vlieg
Wegens de aanhoudende coronacrisis kan de productie niet opnieuw opgestart of ingepland worden. De volledige tournee van deze productie wordt daarom geannuleerd. Omwille van deze reden worden de tickets terugbetaald. Tickethouders worden hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht via e-mail.

Wanneer

  • 30 mei 2021 (zo)
    van 14.30 u tot 16.00 u

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: 10,00 €; -26: 7,00 €; +60: 9,00 €)

Reservatie & tickets

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
https://webshoplint.recreatex.be/Home

Waar

naam
OC De Witte Merel
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Info

OPGELET covid richtlijnen:
- Reserveer (een) ticket(s) van maximum 4 personen in je bubbel! Jij die reserveert, bent de contactpersoon voor heel je bubbel. Dit wordt gecontroleerd aan de ingang. Een bubbel kan uiteraard ook uit 1 persoon bestaan.
- Mondneusmasker verplicht.
- Volg de looplijnen.
- Lees een paar dagen voor het evenement de richtlijnen die per e-mail verzonden worden.

 

MAGISCHE FAMILIEVOORSTELLING VOOR KINDEREN VAN 1 TOT 4 JAAR EN HUN (GROOT-)OUDERS - Welkom! Ga binnen in De Tuin. Neem een ster als kussen, laat de vlinders vliegen en kijk hoe vissen zwemmen in de lucht. En dan zijn er nog de wolken in de vorm van een spiegel, de nestschommel, de magische eieren... Vertel mee ons verhaal. Neem je mama of papa of oma of opa mee naar het theater, we verwachten jullie.

De tuin is één groot spel: kinderen en (groot-)ouders volgen samen de aanwijzingen van de acteurs en worden de hoofdrolspelers in hun eigen verhaal. Deze sprookjesachtige interactieve voorstelling slaagt erin het kleinst denkbare publiek te boeien en stimuleert (groot-)ouders verhalen te vertellen aan hun (klein-)kind.

Spel Peter Dewel & Ilke Teerlinck Concept Marcello Chiarenza & Patrick Lynch Regie & licht Pietro Chiarenza Scenografie Marcello & Pietro Chiarenza Muziek Carlo Cialdo Capelli Grafisch ontwerp Margot de Group

EXTRA: Na de voorstelling kan je met de hele familie genieten van heerlijke warme poffertjes in de pop-up bar van de Grote Zaal!

Alle activiteiten