Steven De Bruyn (Solo) - The Eternal Perhaps - EXTRA TICKETS - NIEUWE LOCATIE: Kerk O.L.V.-Geboorte, Lint

Deze informatie is niet meer actueel!
MUZIEK - Het moment is gekomen! Na een kwart eeuw veelkoppig en vaak uitbundig samenspel, gaat Steven De bruyn, gangmaker van El Fish en The Rhythm Junks, solo. Lees hieronder wel even de corona-richtlijnen! Dit concert gaat niet door in de Kleine Zaal van OC De Witte Merel, maar in Kerk O.L.V.-Geboorte, Lint. Iets meer ruimte om jullie allemaal veilig en coronaproof te laten genieten in een mooie setting ?. Tickethouders worden ook nog persoonlijk op de hoogte gebracht via e-mail.

Wanneer

  • 16 oktober ’20 (vr)
    van 20.00 u tot 23.59 u

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €; +60: 10,80 €; -26: 8,40 €)

Reservatie & tickets

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
https://webshoplint.recreatex.be/Home

Waar

naam
OC De Witte Merel
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Info

Nieuwe locatie: Dit concert gaat niet door in de Kleine Zaal van OC De Witte Merel, maar in Kerk O.L.V.-Geboorte, Lint. Iets meer ruimte om jullie allemaal veilig en coronaproof te laten genieten in een mooie setting . Tickethouders worden ook nog persoonlijk op de hoogte gebracht via e-mail.

OPGELET covid richtlijnen:
- Reserveer (een) ticket(s) van maximum 5 personen in je bubbel! Jij die reserveert, bent de contactpersoon voor heel je bubbel. Dit wordt gecontroleerd aan de ingang. Een bubbel kan uiteraard ook uit 1 persoon bestaan.
- Mondneusmasker verplicht.
- Volg de looplijnen.
- Lees een paar dagen voor het evenement de richtlijnen die per e-mail verzonden worden.

MUZIEK - Het moment is gekomen! Na een kwart eeuw veelkoppig en vaak uitbundig samenspel, gaat Steven De bruyn, gangmaker van El Fish en The Rhythm Junks, solo.

Wanneer Steven aan het eind van de eighties mondharmonica begon te spelen, droomde hij dat dit kleine tuig zijn paspoort tot de wereld zou worden. Sinds dat moment leeft hij voor die droom en maakte hij van het “noeneke” zowaar een sexy instrument. Het aftasten van de grenzen van de harmonica is voor Steven de normaalste zaak van de wereld. Toch is niets zo spannend en kwetsbaar als werkelijk alleen met zijn instrument muziek maken en performen. Steven De Bruyn solo staat voor een intieme setting waar de mondharmonica, die doorheen de jaren een verlengstuk van Steven's diepste wezen werd, het grootste deel van het verhaal vertelt. Live wordt hij begeleid door Jasper Hautekiet, begenadigd muzikant en compagnon de route.

Steven heeft met El Fish enkele ZAMU-awards in de wacht gesleept en werd in 2004 uitgeroepen tot 'beste muzikant'. In 2011 werd hij in dezelfde categorie genomineerd voor een MIA.

Er is ook een heus alfabet aan samenwerkingen: van Zap Mama tot Raymond van het Groenewoud, van Eugene Chadbourne tot het Brussels Philharmonic. Hohner bedankte hem door hem in 2014 het gezicht van hun nieuwe Hohner Rocket Progressive
harmonica te maken.

“Steven plays from his true soul” - William Galison (USA)
“Steven est, à ma connaissance l'harmoniciste européen le plus créatif.” “Steven is, in my opinion, the most creative European harmonicaplayer." - JJ Milteau (Fr)
“The first cut of Steven's I heard, I was floored.” - Bill Barrett (USA)


Mondharmonica, zang
Steven De Bruyn Instrumentarium Jasper Hautekiet

Alle activiteiten