Kommil Foo - Oogst - 19 u - GEANNULEERD

Deze informatie is niet meer actueel!
UPDATE 28 OKTOBER 2020: Wegens het oprukkende Covid-19-virus zal deze voorstelling helaas niet doorgaan. Dat werd in de ochtend van 28/10 beslist op een extra crisisoverleg met de gouverneur. Alle tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht per e-mail.

Wanneer

  • 29 oktober �20 (do)
    van 19.00 u tot 20.30 u

Prijs

� 26,00 (Basistarief: 26,00 €; +60: 23,40 €; -26: 18,20 €)

Reservatie & tickets

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
https://webshoplint.recreatex.be/Tickets/Overview

Waar

naam
OC De Witte Merel
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Info

Wegens de publieksrestrictie tot 200 personen, speelt Kommil Foo de voorstelling tweemaal op 1 avond. Bestel hier kaarten voor de voorstelling om 19u.

OPGELET covid richtlijnen:
- Reserveer (een) ticket(s) van maximum 2 personen in je persoonlijke (knuffel)bubbel! Uitgezonderd voor meerdere mensen die onder hetzelfde dak wonen. Jij die reserveert, bent de contactpersoon voor heel je bubbel. Dit wordt gecontroleerd aan de ingang. Een bubbel kan uiteraard ook uit 1 persoon bestaan.
- Neusmondmasker verplicht.
- Volg de looplijnen.
- Lees een paar dagen voor het evenement de richtlijnen die per e-mail verzonden worden.

THEATER/CABARET/MUZIEK – Een piano, een gitaar, een viool en hun twee karakter-stemmen: meer hebben de broers Walschaerts niet nodig om hun publiek een memorabele avond te bezorgen. Dertig jaar onafgebroken maken en spelen. Hoog tijd dus om uit al dat moois een nieuwe voorstelling te destilleren. Raf, Mich, hun mooiste liedjes en hun strafste verhalen. Kommil Foo op z’n best!


LOCATIE: Grote Zaal OC De Witte Merel

Alle activiteiten