Tutu Puoane & Ewout Pierreux - Jazz Evening - GEANNULEERD

Deze informatie is niet meer actueel!
UPDATE 28 OKTOBER 2020: Wegens het oprukkende Covid-19-virus zal deze voorstelling helaas niet doorgaan. Dat werd in de ochtend van 28/10 beslist op een extra crisisoverleg met de gouverneur. Alle tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht per e-mail.

Wanneer

  • 13 november 2020 (vr)
    van 20.00 u tot 23.59 u

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €; +60: 10,80 €; -26: 8,40 €)

Reservatie & tickets

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
https://webshoplint.recreatex.be/Home

Waar

naam
kerk O.L.V. - Geboorte
adres
Koning Albertstraat 62547 Lint

Info

NIEUWE LOCATIE: Kerk O.L.V.-Geboorte, Koning Albertstraat 6, Lint.


OPGELET covid richtlijnen:
- Reserveer (een) ticket(s) van maximum 2 personen in je persoonlijke (knuffel)bubbel! Uitgezonderd voor meerdere mensen die onder hetzelfde dak wonen. Jij die reserveert, bent de contactpersoon voor heel je bubbel. Dit wordt gecontroleerd aan de ingang. Een bubbel kan uiteraard ook uit 1 persoon bestaan.
- Neusmondmasker verplicht.
- Volg de looplijnen.
- Lees een paar dagen voor het evenement de richtlijnen die per e-mail verzonden worden.

 

MUZIEK - Bereid je voor op een hartverwarmende avond met luistermuziek die niemand onberoerd laat. Songs gedrenkt in jazz en soul, met een onuitwisbaar stukje Afrika.

Tutu Puoane geldt al geruime tijd als één van de meest getalenteerde zangeressen in Vlaanderen en Nederland. Geboren in Pretoria (Zuid-Afrika) heeft zij zich in 2002 in Europa gevestigd, aanvankelijk in Nederland en sinds 2004 in Antwerpen. Inmiddels is zij uitgegroeid tot één van de meest charismatische persoonlijkheden op onze podia, met naast haar eigen projecten ook verschillende opmerkelijke samenwerkingen met Brussels Jazz Orchestra, Bart Peeters, KVS, Wim Vandekeybus...

Tutu weet als geen ander haar publiek in veroering te brengen met haar prachtige stem en spontane charme. Ze wordt hier begeleid door haar partner en vaste pianist Ewout Pierreux, met wie ze inmiddels vijftien jaar in verschillende bezettingen/projecten samenwerkt. De twee kennen elkaar door en door en ondernamen samen een intieme trip door hun favoriete songs.

Zang Tutu Puoane Piano Ewout Pierreux

Alle activiteiten