Bruno Vanden Broecke & De Kolonie MT - De Woordenaar - UITVERKOCHT

MUZIEKTHEATER - OPGELET: Lees hieronder wel even de corona-richtlijnen!

Wanneer

  • 01 oktober ’20 (do)
    van 20.00 u tot 23.59 u

Prijs

€ 18,00 (Basistarief: 18,00 €; +60: 16,20 €; -26: 12,60 €)

Reservatie & tickets

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
https://webshoplint.recreatex.be/Home

Waar

naam
OC De Witte Merel
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Info

OPGELET covid richtlijnen:
- Tickethouders ontvangen op woensdag 23/09 een e-mail met meer richtlijnen en een paar vragen (o.a. i.v.m. je bubbel). We vragen uitdrukkelijk om hier snel op te reageren.
- 1m ruimte houden tussen je officiële persoonlijke bubbel. 
- Mondneusmasker verplicht.
- Volg de looplijnen.

MUZIEKTHEATER - “Dit is de eerste keer dat ik iets vertel dat zo dicht op mijn vel zit. De bloedrode draad van mijn verhaal is die van mijn liefde voor Eva natuurlijk, van wie ik niet begreep dat ze had gekozen voor een wankele geschramde woordenaar.” Een gesprek met Bo Spaenc en Bruno Vanden Broecke.

De Woordenaar is muziektheater ontstaan in de hoofden van initiatiefnemer Bo Spaenc en de spraakmakende acteur Bruno Vanden Broecke. Bo is bezieler en artistiek leider van Muziektheater De Kolonie en tevens componist van alle muziek in deze voorstelling. Bruno schreef de tekst en staat uiteraard mee op de planken als spelmaker.

De livemuziek komt van Bo Spaenc (drums, marimba en keys), Pol Vanfleteren (keys, accordeon en trompet) en multi-instrumentalist Johan Vandendriessche op saxen, fluit, gitaren enzovoort. Voor zang engageerden ze alternerend Danté Verspaendonck en Amber Meert. Het instrumentarium is gewoonweg indrukwekkend en vult het hele podium.

Straffe tekst en muziek. Bij goed muziektheater is dat in 't beste geval meer dan de optelsom van afzonderlijke delen. En dat was ook hier van bij het begin de bedoeling: “We moesten gelijk oversteken. We wilden niet dat iemand een verhaaltje vertelt waaronder de muziek kwam te liggen, als ware het een tapijtje. Het moet echt in elkaar verweven zitten en mekaar versterken, door parallellen te creëren, aanvullingen te zoeken en contrasten te genereren. Je kan dat best zien als een intuïtieve zoektocht om totwederzijdse verdieping te komen.”, aldus Bo
en Bruno.


Tekst, Spel & Concept Bruno Vanden Broecke Compositie & Concept Bo Spaenc Livemuziek Bo Spaenc, Pol Vanfleteren, Johan Vandendriessche en Danté Verspaendonck of Amber Meert Vorm & Licht Mark Van Denesse Kostuums Chris Snik Techniek Dries Bellinkx Foto affiche Pat Verbruggen Affichebeeld Herman Houbrechts Scènefotografie Jan Marchand Met grote dank aan Janne Desmet en Peggy De Landtsheer Met steun van de Vlaamse Gemeenschap, cultuurcentrum Berchem, de Tax Shelter maatregel van de Belgische federale overheid & Gallop Tax shelter

OPGELET: Deze voorstelling stond eerder gepland tijdens het vorig cultuurseizoen, maar is verzet wegens de coronacrisis. Deze voorstelling was toen al uitverkocht. Mensen met (een ticket(s) voor de eerder geannuleerde voorstelling, behouden hun bestaande ticket(s). Daarom wordt deze voorstelling niet opgenomen in de abonnementsformule 2020-2021. Als er toch nog tickets vrijkomen in een latere fase, zal dan enkel aan de normaal geldende prijzen zijn.
Bedankt voor je begrip.

Alle activiteiten