Zomervakantie week 3 - Knoert: Groeten uit de jaren stillekes (°2007-°2013)

Vlieg
Een speeldag bij Knoert is een dag ravotten, spelen, knutselen, kampen bouwen, ... met leeftijdsgenootjes onder begeleiding van een ervaren ploeg animatoren. Onze animatoren staan elke dag van de vakantie klaar met een aanbod van boeiende en gevarieerde activiteiten. Soms gaan we met heel de groep op daguitstap of plannen we een bijzondere activiteit met ene aparte inschrijving, die ...

Wanneer

 • 13 juli ’20 (ma)
  van 09.00 u tot 16.00 u
 • 15 juli ’20 (wo)
  van 09.00 u tot 16.00 u
 • 16 juli ’20 (do)
  van 09.00 u tot 16.00 u
 • 17 juli ’20 (vr)
  van 09.00 u tot 16.00 u

Prijs

€ 9,00 (Basistarief: 9,00 €; Grabbel- of swappas: 7,00 €)

Waar

naam
jeugdlokalen
adres
Luitersheide 42547 Lint

Contact

e-mail
uit@lint.be

Info

Een speeldag bij Knoert is een dag ravotten, spelen, knutselen, kampen bouwen, ... met leeftijdsgenootjes onder begeleiding van een ervaren ploeg animatoren.

Onze animatoren staan elke dag van de vakantie klaar met een aanbod van boeiende en gevarieerde activiteiten. Soms gaan we met heel de groep op daguitstap of plannen we een bijzondere activiteit met ene aparte inschrijving, die gecombineerd kan worden met een halve dag bij Knoert.

Kinderen kunnen kiezen uit een aanbod van diverse activiteiten en een vast programma per leeftijdsgroep. Tijdens 'Knoert Sport' is er een sportief aanbod voorzien.

Deze week is de combinatie met de workshop 'Voetbalfun' mogelijk op 10 juli in de NM.
Let op, indien u aan deze activiteit wenst deel te nemen dient u in te schrijven via de workshop, niet via de speeldag. Bij inschrijving van de workshop heb je de mogelijkheid om de combinatie met speeldag in de VM aan te duiden.

Dagelijks van 9 tot 16u.
(voor- en naopvang ter plaatse van 8 tot 17u)
Voor uitgebreide opvang is een combinatie met BKO De Marbollen mogelijk. Kijk hiervoor bij 'uitgebreide opvang'.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten