Online Mindfulness training

Deze informatie is niet meer actueel!
Wil jij In 8 weken beter leren omgaan met de uitdagingen van iedere dag, dan is deze online training jouw uitgelezen kans. Ze is wetenschappelijk onderbouwd en maakt je meer bestand tegen stress, angst, piekeren, pijn en depressie maar leert je ook meer genieten van jouw leven. Door een combinatie van oefeningen en inzichten leer je de kracht van opmerkzaamheid en focus te vergroten en los te ...

Wanneer

  • 04 mei ’20 (ma)
    -
    07 mei ’20 (do)

Prijs

€ 299,00 (Basistarief: 299,00 €)

Reservatie & tickets

Telefoon
0475786180
e-mail
annick@thekeystone.be
website
https://aandacht.be/events/mindfulness-training-178/

Waar

naam
The Keystone coaching & training
adres
Roetaard 702547 Lint

Info

Wil jij In 8 weken beter leren omgaan met de uitdagingen van iedere dag, dan is deze online training jouw uitgelezen kans. Ze is wetenschappelijk onderbouwd en maakt je meer bestand tegen stress, angst, piekeren, pijn en depressie maar leert je ook meer genieten van jouw leven. Door een combinatie van oefeningen en inzichten leer je de kracht van opmerkzaamheid en focus te vergroten en los te laten wie je denkt te moeten zijn.
Een digitale syllabus en een uitgebreid aanbod ondersteunende audiobestanden, waarmee je thuis kan oefenen zijn inbegrepen. Na inschrijving en betaling krijg je een link toegestuurd om deel te nemen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten