GEANNULEERD - Paasvakantie 15 april - 16 april 2020 - De wondere wereld van Knoert (°2007-°2013)

Deze informatie is niet meer actueel!
Vlieg
Tijdens de paasvakantie kan je kind een hele dag lang ravotten op het speelplein of meegaan op daguitstap. Bij Knoert sport leggen we de focus op een sportieve invulling. Naast Speelplein Knoert zijn er nog heel wat extra Grabbelpas- en Swapactiviteiten die gecombineerd kunnen worden met een halve dag op het speelplein. Op de dagen van een uitstap is er geen gewoon speelplein Knoert. Maandag ...

Wanneer

  • 14 april ’20 (di)
    van 09.00 u tot 16.00 u
  • 15 april ’20 (wo)
    van 09.00 u tot 16.00 u
  • 16 april ’20 (do)
    van 09.00 u tot 16.00 u

Prijs

€ 9,00 (Basistarief: 9,00 €; Grabbel- of swappas: 7,00 €)

Waar

naam
jeugdlokalen
adres
Luitersheide 42547 Lint

Contact

e-mail
uit@lint.be

Info

Tijdens de paasvakantie kan je kind een hele dag lang ravotten op het speelplein of meegaan op daguitstap. Bij Knoert sport leggen we de focus op een sportieve invulling.
Naast Speelplein Knoert zijn er nog heel wat extra Grabbelpas- en Swapactiviteiten die gecombineerd kunnen worden met een halve dag op het speelplein. Op de dagen van een uitstap is er geen gewoon speelplein Knoert.

Maandag 13 april: Paasmaandag > gesloten!
Dinsdag 14 april: Knoert sport
Woensdag 15 april:
- 'Workshop: LED creaties' van 9u tot 12u, deze dient u te boeken bij de Workshop zelf, daar kan u kiezen voor de optie combinatie NM Knoert. Indien u enkel de speeldag wenst, zonder workshop, dan boekt u deze via deze link en niet via de workshop.
-'Workshop: It's magic' van 9u tot 12u, deze dient u te boeken bij de Workshop zelf, daar kan u kiezen voor de optie combinatie NM Knoert. Indien u enkel de speeldag wenst, zonder workshop, dan boekt u deze via deze link en niet via de workshop.

Speelplein Knoert heeft plaats op Luitersheide 4.
Knoert sportdagen gaan steeds door in OC De witte Merel.

OPGELET!
Om activiteiten beter af te stemmen op de leeftijd van de kinderen zijn sommige activiteiten voor een beperkte leeftijdsgroep.

Opvang ter plaatse van 8u tot 9u en van 16u tot 17u.

Uitgebreide kinderopvang voor kinderen tot °2008.
's Morgens vanaf 7 tot 8u en 's avonds tussen 17 en 18.30u kunnen je kinderen opgevangen worden in De Marbollen. Het vervoer tussen BKO De Marbollen en Speelplein Knoert of OC De Witte Merel (met uitzondering van film de films) is voorzien, maar je betaalt steeds minimaal een half uur opvang bij de BKO als je gebruik wil maken van het busvervoer.

Om gebruik te maken van de uitgebreide opvang, moet je volgende acties ondernemen:
- In de webshop het 'vinkje' aanduiden van de voor-en/of naopvang.
- Registreren bij BKO De Marbollen ter plaatse (niet nodig indien je kind in 2020 al werd opgevangen in BKO De Marbollen).

LET OP! Indien je dit niet tijdig doorgeeft, wordt er geen vervoer voorzien en kan je kind niet worden opgevangen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten