Duimpotjes maken in Keramiek

Deze informatie is niet meer actueel!
We maken 3 duimpotjes in keramiek, die je naar hartelust kan gaan versieren. Zo ontspannend en rustgevend en je hebt een mooie en unieke serie potjes als resultaat, je zal ze ongetwijfeld nog heel lang gebruiken voor snoepjes, kleine spulletjes maar ook fier op tafel zetten voor borrelhapjes, tapas en zo veel meer !!!! wees er vlug bij want de plaatsen zijn beperkt !! 49 euro per persoon. ...

Wanneer

  • 15 januari ’20 (wo)
    van 09.00 u tot 11.45 u

Prijs

€ 49,00 (Basistarief: 49,00 €)

Waar

naam
Happiness Ceramics
adres
Haakveld 352547 Lint

Contact

Telefoon
0495/161160
e-mail
info@denisedebondt.be

Info

We maken 3 duimpotjes in keramiek, die je naar hartelust kan gaan versieren. Zo ontspannend en rustgevend en je hebt een mooie en unieke serie potjes als resultaat, je zal ze ongetwijfeld nog heel lang gebruiken voor snoepjes, kleine spulletjes maar ook fier op tafel zetten voor borrelhapjes, tapas en zo veel meer !!!! wees er vlug bij want de plaatsen zijn beperkt !!

49 euro per persoon. alle materiaal ingebrepen plus de ruimte tijdens het drogen( 2 weken) , de ruwbakstook (960°C) en de glazuurstook op steengoedtemperatuur (1220°C). Een bijzonder eonomische prijs dus :-)

Je kan best zorgen voor korte nagels aan je duimen .......anders is het moeilijk werken :-)

Opgelet: Gebruik de kortingcode WORKSHOP bij het online bestellen, zo worden er geen verzendingskosten gerekend biju uw inschrijving. Mocht dit toch gebeurd zijn mag mag u de verzendingskosten in ieder geval aftrekken van uw totaal te betalen bedrag en zetten we het later administratief recht.

De inschrijving is pas definitief na het ontvangen van het volledige inschrijvingsgeld, annuleren kan kostenloos tot 1 week voor de workshop, nadien wordt er 10 euro administratie verrekend.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten