Aquarel thema "bomen"

Deze informatie is niet meer actueel!
We maken samen een aquarel met als thema "bomen". Tijdens deze workshop leer je stap voor stap de techniek van het aquarelleren met de steun van een geschoolde aquarelliste. Ook absolute beginners kunnen komen "proeven" van een eerste kennismaking met het leuke en veelzijdige aquarelschilderen. Zelf meebrengen: - blok aquarelpapier niet te groot formaat, best A4 ongeveer ( kan ook ter plaatse ...

Wanneer

  • 19 februari ’20 (wo)
    van 09.00 u tot 12.00 u

Prijs

€ 25,00 (Basistarief: 25,00 €)

Waar

naam
Happiness Art Collection
adres
Haakveld 352547 Lint

Info

We maken samen een aquarel met als thema "bomen". Tijdens deze workshop leer je stap voor stap de techniek van het aquarelleren met de steun van een geschoolde aquarelliste.

Ook absolute beginners kunnen komen "proeven" van een eerste kennismaking met het leuke en veelzijdige aquarelschilderen.

Zelf meebrengen:
- blok aquarelpapier niet te groot formaat, best A4 ongeveer ( kan ook ter plaatse aangekocht worden)
- aquarelpenselen ( een beperkt aanbod kan ter plaatse aangekocht worden
- aquarelverf, of waterverf ( een beperkt aanbod kan ter plaatse aangekocht wotden)
- een potlood
- een (kneed)gum

eventueel een vodje in katoen.

De inschrijving is pas definitief op het ogenblik dat het inschrijvingsgeld op de rekening werd gestort. Annuleren kan kosteloos tot 1 week voor de workshop, nadien wordt er een administratiekost verrekend van 10 euro

Opgelet: Gebruik de kortingcode WORKSHOP bij het online bestellen, zo worden er geen verzendingskosten gerekend biju uw inschrijving. Mocht dit toch gebeurd zijn mag mag u de verzendingskosten in ieder geval aftrekken van uw totaal te betalen bedrag en zetten we het later administratief recht.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten