Spannende fotozoektocht voor het hele gezin

Deze informatie is niet meer actueel!
Tussen 6 oktober en 2 december hangen er 21 affiches met aAeeldingen van wereldwinkelproducten op bepaalde locaCes en in straten van Lint. Vind ze aan de hand van de foto's in het deelnemingsformulier en noteer de naam van het product op de affiche bij het nummer van de bijhorende foto. Steek het ingevulde formulier ten laatste op 2 december in de bus van de inkomhal van OC De WiOe Merel. Daar ...

Wanneer

  • 20 oktober ’19 (zo)
    -
    02 december ’19 (ma)

Waar

naam
Lint
adres
Lint2547 Lint

Info

Tussen 6 oktober en 2 december hangen er 21 affiches met aAeeldingen van wereldwinkelproducten op bepaalde locaCes en in straten van Lint. Vind ze aan de hand van de foto's in het deelnemingsformulier en noteer de naam van het product op de affiche bij het nummer van de bijhorende foto. Steek het ingevulde formulier ten laatste op 2 december in de bus van de inkomhal van OC De WiOe Merel. Daar kun je ook alCjd extra formulieren voor buren of vrienden gaan ophalen.
De hoofdprijzen voor de drie best ingevulde formulieren zijn feestmanden vol (h)eerlijk lekkers. Bij meer winnaars geldt de schiRingsvraag.
Kom dus zeker op zaterdag 7 december om 14u30 naar de Congreszaal van De WiGe Merel om te horen wat je gewonnen hebt want de aanwezige deelnemer krijgt een prijs.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten