KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Ivoren Toren - Sounding Bodies (3+)

Deze informatie is niet meer actueel!
Vlieg
In Ivoren Toren gaan twee kunstenaars samen met het publiek een improvisatie-avontuur aan. Miesjel van Gerwen tekent en Jacqueline Hamelink speelt cello. Het publiek geeft woorden of gevoelens van hun dag ter inspiratie en het beslist: wat neemt er de leiding, de muziek of de tekening? Met deze ingrediënten gaan Jacqueline en Miesjel aan de slag. Het publiek is getuige van een ontstaansproces ...

Wanneer

  • 17 november 2019 (zo)
    van 13.00 u tot 18.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
OC De Witte Merel
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Contact

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
http://www.lint.be/kinderen

Info

In Ivoren Toren gaan twee kunstenaars samen met het publiek een improvisatie-avontuur aan. Miesjel van Gerwen tekent en Jacqueline Hamelink speelt cello. Het publiek geeft woorden of gevoelens van hun dag ter inspiratie en het beslist: wat neemt er de leiding, de muziek of de tekening? Met deze ingrediënten gaan Jacqueline en Miesjel aan de slag. Het publiek is getuige van een ontstaansproces waarin schoonheid in horen, zien en voelen met elkaar ervaren wordt. In Ivoren Toren beleeft het publiek in meditatieve rust en uit de hectiek van alledag, bijzondere, intieme en unieke momenten. In beeld en klank.

Langzaam ontstaat een intuïtieve tekening op de geïmproviseerde klanken van een enkele cello. Terwijl de inkt vervloeit met het papier en steeds meer contouren laat zien, begint de muziek voller te klinken, omlijnder, heftiger. Dan wordt het stil. De tekening is af en iemand uit het publiek mag hem meenemen.

Duur: +/- 20 minuten
Doorlopend tussen 13u en 18u
GRATIS VOORSTELLINGEN

Alle activiteiten