Feest van de Vlaamse Gemeenschap

Deze informatie is niet meer actueel!
20u-21u (gemeentehuis): Lezing over de Vlaamse rechtspraak door erevrederechter Alberic De Roeck (Lintenaar) met muzikale omkadering van Lies en Jeroen. 21.30-23.30 u (rond het gemeentehuis): Feest mee met partyconcept 'Funky D'. Een interactieve show met een DJ en verschillende muzikanten, verspreid op verschillende dominoblokken. Toog door scouts Lint.

Wanneer

  • 11 juli ’19 (do)
    van 20.00 u tot 23.45 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Gemeentepark Lint
adres
Koning Albertstraat z/n2547 Lint

Contact

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
http://www.lint.be/feest

Info

BINNENGEDEELTE - START OM 20u
lezing - Erevrederechter Alberic De Roeck (25')
Alberic, afkomstig uit Lint, komt uit een gezin waar een juridisch gen in de familie zit. Zijn vader was vrederechter, zijn broers werkten in het juridische milieu en ook zijn zoon is advocaat. Erevrederechter Alberic De Roeck zelf werkte als vrederechter in Schilde, Antwerpen
en Borgerhout. Hij kreeg dus een heel afwisselend publiek in zijn rechtbank. Momenteel wordt hij nog steeds geconsulteerd door sommige vrederechters, zijn kennis en ervaring is dan ook heel groot. Hij is één van de gezichten van het VTM-programma 'pop-uprechtbank'.

Muzikale omkadering door Lies en Jeroen
Lies en Jeroen brengen eigen Nederlandstalige luisterliedjes. Het duo verrast met herkenbare nummers van eerlijke makelij. Kortstondig gerijpt, maar diep geworteld. Haarfijne samenzang in combinatie met twee akoestische gitaren.

BUITENGEDEELTE
21.30 u PARTYCONCEPT 'FUNKY D'
Daarna feesten we rondom het gemeentehuis met het partyconcept 'Funky 'D'. Een interactieve live act die een eigen interpretatie brengt van bestaande nummers. Bij Funky 'D' staat een DJ in het midden van het publiek op een lichtgevende dominoblok. Verspreid tussen het publiek staan de muzikanten die een interactieve show geven. Dit alles wordt dan nog eens aangevuld met een zangeres die het publiek in een mum van tijd kan entertainen in samenwerking met de kleurrijke muzikanten. Ze brengen fijne covers voor jong en oud, zeer dansbaar en aangenaam voor oog en oor: jazzy songs, hedendaagse pop, dance, latino en soulhits en andere genres.

Buitentoog en hamburgers door Scouts Lint.

 

Initiatief voor het FEEST van de VLAAMSE GEMEENSCHAP. Vlaanderen Feest! Ter gelegenheid van 11 juli.

Alle activiteiten