Max Last - Spinnenmetenknippen (6+) - 10.30u - UITVERKOCHT

Deze informatie is niet meer actueel!
Vlieg
FAMILIEVOORSTELLING VOOR IEDEREEN VANAF 6 JAAR - Een tedere, grappige en warme wandelvoorstelling op de Lintse begraafplaats. Een unieke ervaring tijdens de donkere dagen! Lily woont op het kerkhof met haar vader en daar ontmoet ze Kasper. Er ontstaat een prille liefde tussen hen maar die is helaas van korte duur, want de Schikgodinnen komen Lily halen. Kasper wil er alles aan doen om dit te ...

Wanneer

  • 27 oktober ’19 (zo)
    van 10.30 u tot 12.00 u

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: 10,00 €; +60: 9,00 €; -26: 7,00 €)

Reservatie & tickets

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
https://webshoplint.recreatex.be/Home

Waar

naam
parking begraafplaats
adres
Bouwenstraat2547 Lint

Info

LOCATIE: Begraafplaats Lint (ingang via Bouwenstraat 79, 2547 Lint)

FAMILIEVOORSTELLING VOOR IEDEREEN VANAF 6 JAAR - Een tedere, grappige en warme wandelvoorstelling op de Lintse begraafplaats. Een unieke ervaring tijdens de donkere dagen!

Lily woont op het kerkhof met haar vader en daar ontmoet ze Kasper. Er ontstaat een prille liefde tussen hen maar die is helaas van korte duur, want de Schikgodinnen komen Lily halen. Kasper wil er alles aan doen om dit te verhinderen, maar of hij haar lot kan beïnvloeden, is maar zeer de vraag. Taboedoorbrekend werken en een lach én een traan; dat is het doel van Spinnenmetenknippen: de dood, verlies en rouw een plaats geven. Max Last vertelt met muziek, dans en woord over verdriet en loslaten, maar ook over vriendschap en ontluikende liefde.

Geen droeve, zware kost maar een gevoelig verhaal met plaats voor humor.

Max Last maakt, na Niks is wat het lijkt en Duizend dingen achter deuren, zijn derde
voorstelling op een bijzondere locatie. De voorstelling kwam er op vraag van de stad Leuven om rouw en verlies bespreekbaar te maken bij kinderen en het kerkhof te ontsluiten voor publiek (zoals de open kerkhoven in Duitsland, Zweden of Père-Lachaise).

Spel Laurian Callebaut, Martje Ceulemans, Heleen Desmet, Elias Vandenbroecke en Wide Vercnocke Origineel idee Laurian Callebaut, Martje Ceulemans, Heleen Desmet en Koen Monserez Coaching Koen Monserez Dramaturgie Stefanie Lambrechts Advies Roel Van Roosbroeck Bewegingsadvies Carli Gellings Productieverantwoordelijke Laurian Callebaut Coproductie Stad Leuven, Dienst Begraafplaatsen Leuven en Kinderopvang Leuven vzw

EXTRA Na de voorstelling kan je met de hele familie genieten van heerlijke warme poffertjes op locatie.

?LOCATIE? Begraafplaats Lint (ingang via Bouwenstraat 79, 2547 Lint)
INKOM € 10 / + 60 € 9 / - 26 € 7

Alle activiteiten