Muziektheater De Kolonie - Muziekmekaniek (4+) - 10.30u - UITVERKOCHT

Deze informatie is niet meer actueel!
Vlieg
FAMIILIEVOORSTELLING VOOR IEDEREEN VANAF 4 JAAR - De ene is maestro van de mekaniek. Alles kwiekt en piept, kriept en scharniert (meestal toch... want soms doet het plots BOEMMM - aiaiai). De andere is maestro van de muziek. Alles tingelt en tongelt, tokkelt en takkelt (meestal toch... want soms is het plots SSSSTIL - oeioeioei). In een wankelend, maar wonderlijk verhaal over gevoelige snaren ...

Wanneer

  • 23 februari ’20 (zo)
    van 10.30 u tot 12.00 u

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: 10,00 €; -26: 7,00 €; +60: 9,00 €)

Reservatie & tickets

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
https://webshoplint.recreatex.be/Home

Waar

naam
OC De Witte Merel
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Info

FAMIILIEVOORSTELLING VOOR IEDEREEN VANAF 4 JAAR - De ene is maestro van de mekaniek. Alles kwiekt en piept, kriept en scharniert (meestal toch... want soms doet het plots BOEMMM - aiaiai).
De andere is maestro van de muziek. Alles tingelt en tongelt, tokkelt en takkelt (meestal toch... want soms is het plots SSSSTIL - oeioeioei).

In een wankelend, maar wonderlijk verhaal over gevoelige snaren en zingende zagen over lukken en mislukken en het geluk van de mislukking, over vriendschap die klinkt en botst langs alle kanten...

In deze voorstelling vol beelden, clownerie en weinig woorden ziet u de wonderlijke circuskomediant Karel Creemers (Circus Ronaldo, Ensemble Leporello, Cie Cecilia) als knoeier, uitvinder, verstrooide professor en multimuzikant Jan Blieck (heel wat popgroepen, eerder bij De Kolonie en Anna's Steen) als hulp die niet helpt, rommelaar en tokkelaar… Motor van de Muziekmekaniek zijn de unieke poëtische 'muziek-mekanieken' van beeldend kunstenaar Zjos Meyvis.

Spel & livemuziek Karel Creemers & Jan Blieck Originele Muziekmekanieken Zjos Meyvis Originele Muziek Bo Spaenc Concept, script, coaching Mieke Laureys & Bo Spaenc Kostuums Chris Snik Klank & Licht Dries Bellinkx Met steun van de Vlaamse Gemeenschap, cultuurcentrum Berchem, de Tax Shelter maatregel van de Belgische federale overheid & Gallop Tax shelter.

EXTRA Na de voorstelling kan je met de hele familie genieten van heerlijke warme poffertjes in de foyer!

EXTRA Er reist een minitentoonstelling mee met de voorstelling. Achteraf kunnen alle toeschouwers een 10-tal originele muziek-mekanieken van dichtbij bekijken. De spelers leiden je rond en geven tekst en uitleg en ook zever en zottigheid!

LOCATIE Kleine Zaal OC De Witte Merel, Liersesteenweg 25, 2547 Lint
INKOM € 10 / + 60 € 9 / - 26 € 7

Bekijk hier een eerdere voorstelling van Muziektheater De Kolonie, Umm.

Alle activiteiten