Theater De Spiegel - ImpulZ (1-4 jaar) (try-out) - 14.30u

Vlieg
INTERACTIEVE DANSVOORSTELLING VOOR KINDEREN VAN 1 TOT 4 JAAR EN HUN (GROOT-)OUDERS - In ImpulZ gaan een muzikant en een danser op zoek naar een wisselwerking tussen publiek en uitvoerders. Wie is wie? Wat geeft een impuls aan wat? Een cyclus aan actie en reactie wordt op een intuïtieve manier opgebouwd. Een danser als vragende partij, als ontvanger onderhevig aan impulsen van derden, maar toch ...

Wanneer

  • 29 maart ’20 (zo)
    van 14.30 u tot 16.00 u

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: 10,00 €; -26: 7,00 €; +60: 9,00 €)

Reservatie & tickets

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
https://webshoplint.recreatex.be/Home

Waar

naam
OC De Witte Merel
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Info

INTERACTIEVE DANSVOORSTELLING VOOR KINDEREN VAN 1 TOT 4 JAAR EN HUN (GROOT-)OUDERS - In ImpulZ gaan een muzikant en een danser op zoek naar een wisselwerking tussen publiek en uitvoerders. Wie is wie? Wat geeft een impuls aan wat? Een cyclus aan actie en reactie wordt op een intuïtieve manier opgebouwd.

Een danser als vragende partij, als ontvanger onderhevig aan impulsen van derden, maar toch kan je jouw ogen er niet van afhouden. Een muzikant als impulsgenerator die prikkels genereert, afleidt of omzeilt. Het publiek dat tegelijk de danser impulsen geeft om in beweging te geraken, maar ook zelf het impulsantwoord zal vormen.

'Interactief' krijgt een hele nieuwe betekenis. Het publiek heeft mee de touwtjes in handen. Zonder dat de uitvoerders hun artistieke eigenheid opgeven, wordt er samen met het publiek telkens weer een hele nieuwe voorstelling gegenereerd.

Regisseur/choreograaf Anke Zijlstra Componist, muzikant, klankarchitect en performer Youri Van Uffelen Danser/acteur Romeo Lothy Bampende of Hernán Mancebo Martínez Artistieke coaching/scenografische coördinatie Karel Van Ransbeeck Extern oog/coaching Thomas Eisenhardt Kostuumontwerp Lies Maréchal Decor Karel Van Ransbeeck & Christophe Lemmens en Ruud Mesdag van Atelier Récup & Wim Van De Vyver Electronica design Kris Delacourt Productieverantwoordelijke Zoë Bossuyt

EXTRA Na de voorstelling kan je met de hele familie genieten van iets lekkers in de foyer!

LOCATIE Kleine Zaal OC De Witte Merel, Liersesteenweg 25, 2547 Lint
INKOM € 10 / + 60 € 9 / - 26 € 7

Bekijk hier een teaser van een eerdere voorstelling van Theater De Spiegel, CABAN:

?

CABAN sfeerbeelden / atmosphères / impressions from Theater De Spiegel on Vimeo.

Alle activiteiten