Nevski Prospekt - Amen en uit (5+) - 10.30u - GEANNULEERD

Deze informatie is niet meer actueel!
Vlieg
Om ons publiek en artiesten te beschermen, worden tot en met eind mei 2020 alle culturele activiteiten in OC De Witte Merel, Lindenhof en Luitersheide geannuleerd. Deze voorstelling wordt bijgevolg geannuleerd. Tickethouders krijgen zo snel mogelijk een persoonlijke e-mail met meer informatie. Updates over de Lintse corona-situatie vind je hier: www.lint.be/nieuwsoverzicht

Wanneer

  • 26 april ’20 (zo)
    van 10.30 u tot 12.00 u

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: 10,00 €; -26: 7,00 €; +60: 9,00 €)

Reservatie & tickets

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
https://webshoplint.recreatex.be/Home

Waar

naam
OC De Witte Merel
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Info

FAMILIEVOORSTELLING IEDEREEN VANAF 5 JAAR - Een fysieke, intieme en poëtische voorstelling voor een jong publiek die balanceert tussen komedie en thriller.

Twee oude wetenschappers delen samen een atelier vol oude machines en wiskundige berekeningen. Vanuit hun eigenzinnige centrum verbinden ze zich al decennia lang met de rest van het heelal. Dat jarenlange werk heeft geresulteerd in een wonderlijk kunstzinnige installatie, waar beide heren zelf een onderdeel van vormen.

Maar op een dag gaat één van hen dood. Van nu af aan staat de achterblijver er alleen voor. Hun ingenieuze systeem loopt spaak. En hij mist zijn kompaan. Zijn hulp, zijn gezelschap, maar bovenal zijn vriendschap.

Dan komt het besluit om zijn vriend terug te halen. Hij zal een manier zoeken om alles terug te laten verlopen zoals het ooit was. Maar dat blijkt niet zo heel eenvoudig…

Amen en uit gaat over verlies en hoe daarmee om te gaan. Over (h)echte vriendschap. Over de onuitputtelijke passie om de grootste dromen te verwezenlijken. En de dunne grens tussen genialiteit en waanzin.

Spel Ives Thuwis en Wim De Winne Regie Gregory Caers Co-productie Les Rotondes (Luxemburg), FFT (Düsseldorf) en TAK-Schaan (Liechtenstein) Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap, Bronks, CC De Herbakker (Eeklo) en Schouwburg Kortrijk.

EXTRA Na de voorstelling kan je met de hele familie genieten van heerlijke warme poffertjes in de foyer!

LOCATIE Grote Zaal OC De Witte Merel, Liersesteenweg 25, 2547 Lint
INKOM € 10 / + 60 € 9 / - 26 € 7

Alle activiteiten