Neerdorpen Klassiek! - Taurus Strijkkwartet

Deze informatie is niet meer actueel!
KLASSIEKE MUZIEK - 2020 is het 250 jaar geleden dat Ludwig van Beethoven in Bonn (Duitsland) werd geboren. Beethoven wordt beschouwd als één van de grootste klassieke componisten aller tijden. Een reden om de componist in dit Beethoven-jaar te vieren met een repertoire aan strijkkwartetten, een genre waarvoor hij, op verschillende fasen van zijn ontwikkeling, op kenmerkende wijze heeft ...

Wanneer

  • 20 februari ’20 (do)
    van 20.15 u tot 22.30 u

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; -26: 5,00 €)

Reservatie & tickets

Telefoon
03 455 12 13
website
https://webshoplint.recreatex.be/Home

Waar

naam
OLV Geboortekerk
adres
K. Alberstraat2547 Lint

Contact

e-mail
uit@lint.be

Info

KLASSIEKE MUZIEK - 2020 is het 250 jaar geleden dat Ludwig van Beethoven in Bonn (Duitsland) werd geboren. Beethoven wordt beschouwd als één van de grootste klassieke componisten aller tijden. Een reden om de componist in dit Beethoven-jaar te vieren met een repertoire aan strijkkwartetten, een genre waarvoor hij, op verschillende fasen van zijn ontwikkeling, op kenmerkende wijze heeft bijgedragen.

Wietse Beels (viool), Liesbeth Baelus (viool), Vincent Hepp (altviool) en Martijn Vink (cello) vormen het Taurus Strijkkwartet. Het zijn stuk voor stuk klassieke muzikanten met een lange ervaring en een gevestigde reputatie in de kamermuziek. De liefde voor het repertoire, het streven naar diepgang, energie en raffinement in hun samenspel en het samen zoeken van een eigen, unieke strijkersklank zijn de drijfveren voor het bestaan van het Taurus Quartet.

Het Taurus Quartet brengt een ode aan Beethoven en speelt integraal een ruim deel van zijn strijkkwartetten.

LOCATIE Kerk O.L.V.-Geboorte, Koning Albertstraat 6, 2547 Lint
INKOM € 14 / - 26 € 5

Alle activiteiten