Los Speedy Bobs - Het leven is meer dan Alleen - UITVERKOCHT

Deze informatie is niet meer actueel!
MUZIEK - Een eigenzinnige ode aan het Nederlandstalige levenslied! Het zal zo rond het jaar 2050 zijn dat Gregory Frateur, Tom Pintens en Roy Aernouts de pensioengerechtigde leeftijd zullen bereikt hebben. Geen paniek: je hoeft niet tot dan te wachten om de drie heren van Los Speedy Bobs aan het werk te zien. Eens om de zo veel tijd komen ze alvast samen om zoetgevoiced het leven te bezingen ...

Wanneer

  • 22 november ’19 (vr)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €; +60: 10,80 €; -26: 8,40 €)

Reservatie & tickets

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
https://webshoplint.recreatex.be/Home

Waar

naam
OC De Witte Merel
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Info

MUZIEK - Een eigenzinnige ode aan het Nederlandstalige levenslied!

Het zal zo rond het jaar 2050 zijn dat Gregory Frateur, Tom Pintens en Roy Aernouts de pensioengerechtigde leeftijd zullen bereikt hebben. Geen paniek: je hoeft niet tot dan te wachten om de drie heren van Los Speedy Bobs aan het werk te zien.

Eens om de zo veel tijd komen ze alvast samen om zoetgevoiced het leven te bezingen aan de hand van vergeten en minder vergeten parels uit het Nederlandstalige repertoire. Van Willeke Alberti via Willy derby langs Will tura tot Will Ferdy. Kortom: voor elk wat Wills.

Los Speedy Bobs is een gelegenheidsformatie genoemd naar de gelijknamige attractie van het land van wijlen Bobbejaan. Wie er in het verleden al eens bij was, kan getuigen dat Los Speedy Bobs garant staan voor ietwat surreële doch immer hartverwarmende avonden. Gregory Frateur, Tom Pintens en Roy Aernouts nemen plaats in de rollercoaster van verloren gewaande parels uit het Nederlandstalige repertoire en bezingen van daaruit het leven: met al zijn ups en downs!

Of ze tegen 2050 helemaal klaar zullen zijn voor hun neverending tour is nog maar de vraag. Eén ding staat vast: waar een Willy is, is een weg!

Zang Gregory Frateur Gitaar, piano, zang Tom Pintens Zang, gitaar Roy Aernouts

LOCATIE Kleine Zaal OC De Witte Merel, Liersesteenweg 25, 2547 Lint
INKOM € 12 / + 60 € 10,80 / - 26 € 8,40

Alle activiteiten