Driejaarlijkse prijs Pastoor Jac Pil

Deze informatie is niet meer actueel!
Driejaarlijkse prijs Pastoor Jac Pil Voor de vijfde keer zal de driejaarlijkse prijs Pastoor Jac Pil uitgereikt worden. Deze keer heeft de academische zitting met prijsuitreiking plaats op zondag 30 juni e.k. om 11 uur in feestzaal Roeland te Lint. Lea Couzin is de vijfde laureaat. Lea Couzin geboren als Lea Luyckx (Borsbeek, 17 oktober 1934) is een Vlaamse actrice en woont daarenboven in ons ...

Wanneer

  • 30 juni ’19 (zo)
    van 11.00 u tot 13.00 u

Reservatie & tickets

e-mail
b.marissens@skynet.be

Waar

naam
Feestzaal Roeland
adres
Duffelsesteenweg 12547 Lint

Info

Driejaarlijkse prijs Pastoor Jac Pil
Voor de vijfde keer zal de driejaarlijkse prijs Pastoor Jac Pil uitgereikt worden. Deze keer heeft de academische zitting met prijsuitreiking plaats op zondag 30 juni e.k. om 11 uur in feestzaal Roeland te Lint.
Lea Couzin is de vijfde laureaat.
Lea Couzin geboren als Lea Luyckx (Borsbeek, 17 oktober 1934) is een Vlaamse actrice en woont daarenboven in ons eigen Lint.
In de jaren 1980 werd zij bij het toenmalige jongere publiek vooral bekend omwille van haar rol in de detectivejeugdserie Merlina.
Verder speelde ze o.a. rollen in de Collega's (Marianne), Langs de kade (Lisa Hendricks, een barvrouw), Windkracht 10 (Mevrouw Vandevoorde), Wittekerke (Godelieve), enz.
Iedereen is vriendelijk uitgenodigd op de plechtige prijsuitreiking.
Men dient zich wel op voorhand aan te kondigen op tel 0473 65 07 12 of b.marissens@skynet.be voor 23 juni e.k.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten