Meimarkt 2019

Deze informatie is niet meer actueel!
Drink bij schemer een wijntje met je buren, proef van verschillende Lintse lekkernijen, struin langs de vele kraampjes en snuif de sfeer op. Een heerlijke avondmarkt in onze gezellige gemeente. Met als kers op de taart, live muziek van And The Spoke In Anthems (solo), Rollmops en NAFT.

Wanneer

  • 31 mei 2019 (vr)
    van 17.00 u tot 22.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Centrum Lint
adres
Centrum Lint2547 Lint

Contact

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
http://www.lint.be/feest

Info

Drink bij schemer een wijntje met je buren, proef van verschillende Lintse lekkernijen, struin langs de vele kraampjes en snuif de sfeer op. Een heerlijke avondmarkt in onze gezellige gemeente. Met als kers op de taart, live muziek van:

17.30 u - 18.30 u
AND THEY SPOKE IN ANTHEMS (solo)
Singer-songwriter en fulltime melancholicus Arne Leurentop gooide enkele jaren geleden hoge ogen met zijn debuutplaat 'June'. Van 'kleurrijk en gelaagd' tot 'beste Belgische plaat ooit, punt aan de lijn'. Op de Meimarkt brengt hij nummers uit zijn nieuw album 'Money Time'. Een sprankelend, meeslepend plaatje dat soms groovet, en soms opzettelijk niet, met teksten die ertoe doen, openbloeiende refreinen en meer sferen dan er manen rond Jupiter zijn.

19 u - 20 u ROLLMOPS
Rollmops brengt nummers van eigen makelij. Geen typische fifties rock 'n roll of rockabilly, maar een eigen stijl die varieert van boogie-woogie en blues tot swing en country. De opzwepende backbeat en rollende contrabas zorgen voor een onweerstaanbare dansdrang en de teksten en melodieën klinken vrolijk en blij. In 2018 brachten ze hun eerste album 'Mediocre' uit.

20.30 u - 21.30 u NAFT
Blazers die blazen, drummers die drummen en juichers die juichen. NAFT laat elk feestje draaien, laaien en ontploffen met een eigenzinnige mix van fanfara, house en de betere beats. Gisteren nog in de dj-booth, vandaag live en knallend zowel op podia als op straat te vinden. Het gezelschap, bestaande uit een unieke zeldzame muzikale mix, is aan een gestage opmars bezig in België en Nederland.

Alle activiteiten
foto: Meimarkt

Categorie

Organisatie

naam
UiT in Lint