Knoert - Week 1: De reisgids 1-5 juli 2019 (°2006-°2012)

Deze informatie is niet meer actueel!
Vlieg
Een speeldag bij Knoert is een dag ravotten, spelen, knutselen, kampen bouwen,... met leeftijdsgenootjes onder begeleiding van een ervaren ploeg animatoren. Onze animatoren staan elke dag van de vakantie klaar met een aanbod van boeiende en gevarieerde activiteiten. Soms gaan we met heel de groep op daguitstap of plannen we een bijzondere activiteit met een aparte inschrijving, die ...

Wanneer

 • 01 juli ’19 (ma)
  van 09.00 u tot 16.00 u
 • 02 juli ’19 (di)
  van 09.00 u tot 16.00 u
 • 03 juli ’19 (wo)
  van 09.00 u tot 16.00 u
 • 05 juli ’19 (vr)
  van 09.00 u tot 16.00 u

Prijs

€ 9,00 (Basistarief: 9,00 €; Grabbelpas: 7,00 €)

Waar

naam
jeugdlokalen
adres
Luitersheide 42547 Lint

Info

Een speeldag bij Knoert is een dag ravotten, spelen, knutselen, kampen bouwen,... met leeftijdsgenootjes onder begeleiding van een ervaren ploeg animatoren.

Onze animatoren staan elke dag van de vakantie klaar met een aanbod van boeiende en gevarieerde activiteiten. Soms gaan we met heel de groep op daguitstap of plannen we een bijzondere activiteit met een aparte inschrijving, die gecombineerd kan worden met een halve dag bij Knoert.

In Lint kiezen we voor een combinatie van een open spelaanbod waarbij kinderen kunnen kiezen uit een aanbod van diverse activiteiten en een vast programma per leeftijdsgroep. Tijdens 'Knoert Sport' voorzien we een sportief aanbod.

Op donderdag 4 juli plannen we een uitstap naar het Zoetwaterpark. We ruilen Luitersheide een keertje om voor een uitstap. Zijn jullie klaar om het actieve doe-park en de speeltuin te ontdekken? Of neem je liever een frisse duik? Het kan allemaal. Hiervoor moet je apart inschrijven.

Waar? Jeugdlokalen, Luitersheide 4

Hoe Laat? Dagelijks van 9u tot 16u. (Voor- en naopvang ter plaatse van 8 tot 17u). Voor uitgebreide opvang is een combinatie met BKO De Marbollen mogelijk. Kijk hiervoor bij 'uitgebreide opvang'.

Uitgebreide opvang voor kinderen geboren tot 2006. 's Morgens vanaf 7 tot 8 u en 's avonds tussen 17 en 18.30 u kunnen je kinderen opgevangen worden in Kinderopvang De Marbollen. Het vervoer van en naar de activiteit is voorzien.
Om gebruik te maken van de uitgebreide opvang, moet je volgende acties ondernemen:
- In de webshop het 'vinkje' aanduiden voor-of naopvang.
- Registreren bij BKO De Marbollen ter plaatse (niet nodig indien je kind daar in 2019 al werd opgevangen.)

Tarief? € 9 per dag (met Grabbel- of Swappas krijg je € 2 korting per dag). Voor dagen met een uitstap gelden andere tarieven.

Let op! Om onze webshop optimaal te gebruiken raden wij aan om niet in Internet Explorer te werken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten