Knoert - Week 6: Stripfiguren 5 aug - 9 aug 2019 (°2006-°2012)

Deze informatie is niet meer actueel!
Vlieg
Een speeldag bij Knoert is een dag ravotten, spelen, knutselen, kampen bouwen,... met leeftijdsgenootjes onder begeleiding van een ervaren ploeg animatoren. In Lint kiezen we voor een combinatie van een open speelaanbod waarbij kinderen kunnen kiezen uit een aanbod van diverse activiteiten en een vast programma per leeftijdsgroep. Tijdens 'Knoert Sport' voorzien we een sportief aanbod. Op ...

Wanneer

 • 05 augustus ’19 (ma)
  van 09.00 u tot 16.00 u
 • 06 augustus ’19 (di)
  van 09.00 u tot 16.00 u
 • 07 augustus ’19 (wo)
  van 09.00 u tot 16.00 u
 • 08 augustus ’19 (do)
  van 09.00 u tot 16.00 u

Prijs

€ 9,00 (Basistarief: 9,00 €; Grabbelpas: 7,00 €)

Waar

naam
jeugdlokalen
adres
Luitersheide 42547 Lint

Info

Een speeldag bij Knoert is een dag ravotten, spelen, knutselen, kampen bouwen,... met leeftijdsgenootjes onder begeleiding van een ervaren ploeg animatoren.

In Lint kiezen we voor een combinatie van een open speelaanbod waarbij kinderen kunnen kiezen uit een aanbod van diverse activiteiten en een vast programma per leeftijdsgroep. Tijdens 'Knoert Sport' voorzien we een sportief aanbod.

Op woensdag 7 augustus is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de workshop 'Striptekenen'. ( In dit geval niet inschrijven voor deze dag. Inschrijven hiervoor doe je via de 'Striptekenen' workshop). Een combinatie met een voormiddag bij Knoert is mogelijk.
Op vrijdag 9 augustus plannen we een uitstap naar het Suske en Wiske Museum. Ga jij mee op één van de avonturen van Suske en Wiske? We combineren deze uitstap met spelplezier op de Kalmthoutse heide. Hiervoor moet je apart inschrijven.

Waar? Jeugdlokalen, Luitersheide 4

Hoe Laat? Dagelijks van 9u tot 16u. (Voor- en naopvang ter plaatse van 8 tot 17u). Voor uitgebreide opvang is een combinatie met BKO De Marbollen mogelijk. Kijk hiervoor bij 'uitgebreide opvang'.

Uitgebreide opvang voor kinderen geboren tot 2006. 's Morgens vanaf 7 tot 8 u en 's avonds tussen 17 en 18.30 u kunnen je kinderen opgevangen worden in Kinderopvang De Marbollen. Het vervoer van en naar de activiteit is voorzien.
Om gebruik te maken van de uitgebreide opvang, moet je volgende acties ondernemen:
- In de webshop het 'vinkje' aanduiden voor-of naopvang.
- Registreren bij BKO De Marbollen ter plaatse (niet nodig indien je kind daar in 2018 al werd opgevangen.)

Tarief? € 9 per dag (met Grabbel- of Swappas krijg je € 2 korting per dag). Voor dagen met een uitstap gelden andere tarieven.

Let op! Om onze webshop optimaal te gebruiken raden wij af om in Internet Explorer te werken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten