Fototentoonstelling street-art: Gespot, Gespoten - De Heronieten

Deze informatie is niet meer actueel!
In de maand maart kan je in OC De Witte Merel tijdens de openingsuren de fototentoonstelling 'Gespot, Gespoten' bezichtigen. De Heronieten zijn al meer dan 10 jaar actieve "spotters" van Street art. Steden zijn voor hen meer dan een verzameling toeristische bezienswaardigheden en winkelstraten. Zij vinden het veel interessanter om die voorgeprogrammeerde paden te verlaten en op zoek te gaan naar Street art.

Wanneer

  • 04 maart ’19 (ma)
    -
    29 maart ’19 (vr)

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
OC De Witte Merel
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Contact

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
http://www.lint.be/expo

Info

In de maand maart kan je in OC De Witte Merel tijdens de openingsuren de fototentoonstelling Gespot Gespoten bezichtigen. De Heronieten zijn al meer dan 10 jaar actieve "spotters" van Street art. Steden zijn voor hen meer dan een verzameling toeristische bezienswaardigheden en winkelstraten. Zij vinden het veel interessanter om die voorgeprogrammeerde paden te verlaten en op zoek te gaan naar Street art. Kunst is immers geen monopolie van musea maar is net zo goed op straat te vinden, gratis en voor iedereen die er oog voor wil hebben.

Om Street art te ontdekken heb je niet veel nodig: een paar stapschoenen, een stadsplan en een grote dosis nieuwsgierigheid zijn wel onontbeerlijk.
Street art is op zich een vergankelijk medium, sommige werken blijven maar even intact: ze geraken beschadigd, overschilderd of worden al vlug verwijderd.
Door deze straatkunst te fotograferen willen de Heronieten hun vondsten met een publiek delen. Dit doen ze via publicaties op Instagram en tentoonstellingen zoals deze 'Gespot, Gespoten' in OC De Witte Merel in Lint.

Deze expo kan je gratis bezichtigen in OC De Witte Merel van 1 tot 29 maart.
Te bezichtigen tijdens de openingsuren.

Copyright Street art: ROA en Seth Globalpainter
Copyright foto's: Heronieten

Alle activiteiten