Stratenvolley Lint

Deze informatie is niet meer actueel!
Ondertussen zijn we toe aan de 45ste editie van het stratenvolleytornooi. Daarom hebben we gekozen voor een 'SPECIAL EDITION' die zal plaatsvinden op de parking in de KMO-zone Lerenveld naast de terreinen van KFC Lint. Het tornooi is vooral bedoeld om mensen samen te brengen, uw buren uit de straat of wijk nog beter te leren kennen, plezier te maken, en daarbij ook eens tegen een bal slaan, in ...

Wanneer

  • 18 mei ’19 (za)
    van 09.00 u tot 18.00 u

Prijs

€ 24,00 (Basistarief: 24,00 €)

Waar

naam
Parking KMO-zone
adres
Lerenveld2547 Lint

Contact

website
http://www.teslalint.be

Info

Ondertussen zijn we toe aan de 45ste editie van het stratenvolleytornooi. Daarom hebben we gekozen voor een 'SPECIAL EDITION' die zal plaatsvinden op de parking in de KMO-zone Lerenveld naast de terreinen van KFC Lint.

Het tornooi is vooral bedoeld om mensen samen te brengen, uw buren uit de straat of wijk nog beter te leren kennen, plezier te maken, en daarbij ook eens tegen een bal slaan, in de hoop dat die over het net gaat én dan nog eens binnen de lijnen blijft. We maken aangepaste reeksen zodat elke ploeg er iets aan heeft. Volleyballers zijn uiteraard welkom, maar nog meer iedereen die met zijn buren eens wil proeven van onze sport.

Naast enthousiast volleyballen zal u met uw ploeg ook enkele bonusopdrachten tot een goed einde moeten brengen, om goed te scoren in de ranking. Voor de jeugd is er in de voormiddag een tornooitje voorzien. De allerkleinsten kunnen hun sprongetjes oefenen op het springkasteel. Verder is er ook een primeur, want we zullen op het tornooi ons nieuw clubbiertje onthullen!

Alle info op www.teslalint.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten