ATV Vertelling: Johan Petit

Deze informatie is niet meer actueel!
ATV komt naar je toe met De Vertellingen in Lint. Een ATV Vertelling is een unieke belevenis! Het concept is even simpel als sympathiek: ATV zorgt voor een verteller met een mooi verhaal en De Koninck schenkt een gratis Bolleke of een ander nieuw bier. Jij als bezoeker hoeft enkel je eigen stoeltje mee te brengen. De toegang tot het evenement is dus gratis. Op 20 augustus komt in Lint niemand ...

Wanneer

  • 20 augustus ’18 (ma)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Gemeentepark Lint
adres
Koning Albertstraat z/n2547 Lint

Contact

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
http://www.lint.be/podium

Info

ATV komt naar je toe met De Vertellingen in Lint. Een ATV Vertelling is een unieke belevenis! Het concept is even simpel als sympathiek: ATV zorgt voor een verteller met een mooi verhaal en De Koninck schenkt een gratis Bolleke of een ander nieuw bier. Jij als bezoeker hoeft enkel je eigen stoeltje mee te brengen. De toegang tot het evenement is dus gratis.

Op 20 augustus komt in Lint niemand minder dan Johan Petit naar het gemeentepark. Johan brengt een try-out van zijn nieuw stuk ' Johan Petit Prult'. Een ode aan de vrijheid in zijn typisch sappige vertelstijl. Laat je meeslepen door deze rasverteller met een voorliefde voor nostalgie.

Geniet naar goede gewoonte tijdens De Vertellingen van een lekker proevertje van Stadsbrouwerij De Koninck! Geen zin in bier? Neem gerust zelf iets mee.

Toegang tot de ATV Vertelling is volledig gratis. Iedereen is welkom vanaf 19u, de show start stipt om 20u en duurt een uurtje. Johan verwacht je in Gemeentepark Lint. Tot dan!

P.S.: Vergeet je stoeltje niet!

Zo zag het er vorig jaar uit in Hove:
?

Alle activiteiten