Gesmede verwondering

Deze informatie is niet meer actueel!
Curieus-Lint presenteert: Gesmede verwondering. De kunstenaar Jan Verschueren zoekt en verzamelt schroot. Afgedankte en gebruikte ijzeren voorwerpen. Hij assembleert deze tot een tweede leven. Hij noemt zijn creaties 'Schoon Schroot'. De soms duidelijke, soms mystieke betekenis verwondert de toeschouwer. Een spel van ijzeren kronkels, willekeurige volumes of vlakken, vergankelijkheid omgebogen ...

Wanneer

 • 25 mei ’18 (vr)
  -
  30 juni ’18 (za)
  maandag
  van 09u. tot 20u.
  dinsdag
  van 09u. tot 20u.
  woensdag
  van 09u. tot 20u.
  donderdag
  van 09u. tot 20u.
  vrijdag
  van 09u. tot 20u.
  zaterdag
  van 09u. tot 20u.
  zondag
  Gesloten

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Gemeentehuis & OC De Mitte Merel
adres
K. Albertstraat 41 & Liersesteenweg 252547 Lint

Contact

Telefoon
03 288 82 25

Info

Curieus-Lint presenteert: Gesmede verwondering. De kunstenaar Jan Verschueren zoekt en verzamelt schroot. Afgedankte en gebruikte ijzeren voorwerpen.
Hij assembleert deze tot een tweede leven. Hij noemt zijn creaties 'Schoon Schroot'. De soms duidelijke, soms mystieke betekenis verwondert de toeschouwer. Een spel van ijzeren kronkels, willekeurige volumes of vlakken, vergankelijkheid omgebogen tot nieuwe wezens.
De kunstenaar plaats die wezentjes in een totaal nieuwe wereld: soms herkenbaar of mystiek, soms humoristisch of tragisch. De wezentjes met karakteristieke kopjes en handjes verwonderen, bekoren en boeien. Resultaat van een contemplatieve gestuwde kunstenaar met een sterke innerlijke aandrang en een uiterst gedegen kennis van vakmanschap.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten